free download 78 travel guides written by experts

Intalnire anuala a partenerilor ARoBS Transilvania Software

AroBS Transilvania Software a organizat miercuri, 29 martie, intalnirea anuala a partenerilor si colaboratorilor sai pe zona de  Nord-Vest a tarii.

30 de firme din zona (parteneri si colaboratori) au luat parte la intalnirea organizata la Cluj.

 Subiectele de pe ordinea de zi au vizat noile module si beneficii ale aplicatiei Optimall- solutia de optimizare a fortei de vanzari dezvoltata de ARoBS.

Optimall este un sistem informatic care permite transmiterea datelor in timp real de la agentii de vanzari la firma, fiind un instrument de crestere a profitabilitatii companiilor.

 Pana in acest moment mai bine de 100 de firme din Romania folosesc aceasta solutie. Preocuparea specialistilor ARoBS este sa perfectioneze continuu aplicatia pentru ca aceasta sa aduca cat mai multe beneficii utilizatorilor sai (firme de distributie), dar si clientilor acestora.

O alta noutate prezentata la intalnire a fost Track GPS- localizarea parcului auto prin GSP/GPRS. Inovativa solutie permite contactul permanent cu vehiculele si transmiterea in timp real a datelor privind starea acestora, dar si informatii legate de deplasarea masinilor, prin accesul permanent la pozitionarea pe harta, kilometri parcursi, traseul urmat etc.

Nu in ultimul rand au fost prezentate noile aparate de navigare mobila Mio, impreuna cu harta rutabila a Romaniei. Acestea permit navigarea rutiera la nivel de strada si numar in intreaga tara, fiind utile soferilor, motocicilistilor, biciclistilor si pietonilor. Aparatele permit instalarea de diferite harti Ungaria, Europa de Vest. ARoBS Transilvania este distribuitor oficial Mio si Igo in Romania.

Bucuresti, 30.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *