free download 78 travel guides written by experts

Instrument de Informare Finantari Europene

Fondurile europene reprezinta o oportunitate atat pentru mediul privat, cat si pentru institutii publice. Fiind nerambursabile, acestea sunt mai avantajoase decat orice alt instrument de finantare.

Pentru a accesa aceste instrumente sunt insa necesare bune cunostinte cu privire la tipurile de fonduri disponibile pe domenii, regulile de accesare a acestora, procedurile de achizitii publice si informatii despre ultimele evolutii in acest sens. O sursa utila de informatii accesibile o reprezinta newsletterul Project Europa. Acesta este un buletin lunar gratuit, prin intermediul caruia veti fi la curent cu informatiile cheie din domeniu. La inceputul fiecarei luni puteti accesa stiri despre evenimente de interes, o sectiune de prezentare a instrumentelor de finantare europeana si o sectiune de introducere in achizitii publice.

Puteti accesa aici (//www.project-europa.eu/newsletter/newsletter0305.htm) numarul din aceasta luna, iar pentru cei interesati exista si optiunea abonarii. (Contact : office @ project-europa . eu)

Bucuresti, 6.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *