Cultura Nationala

Instagram Husband – locul unde barbatii primesc ajutor

“In spatele fiecarei fete dragute se afla un barbat cum sunt eu si un perete de caramizi” – afirma unul dintre barbatii inclusi in materialul video de promovare pentru Instagram Husband.

Videoclipul a fost creat de The Mystery Hour si ii aduce in atentie pe barbatii care trebuie sa sacrifice tot pentru ca sotiile lor sa aiba pozele perfecte pe instagram.

Sunt folosite clisee intalnite in multe imagini publicate pe instagram – perete de caramizi, accesorii vintage etc. – iar eforturile barbatilor sunt si ele evidentiate: „a trebuit sa sterg toate aplicatiile de pe telefon pentru a face loc pentru mai multe fotografii” se mai afirma in material.

Se vorbeste chiar despre dezumanizare: „Sunt practic un selfie stick uman”.

Site-ul ofera si recomandari de ajutor: exista medicamente – se recomanda Jack Daniel’s – si imbunatatirea starii spirituale – distrugerea iPhone-ului :).

„Obisnuiam sa mancam mancarea. Acum o fotografiem.”

Si geniala e faza cu ei doi in fata unor cafele, el dorind sa inceapa sa bea, ea tipand la el si intrebandu-l cum poate sa bea cand ea inca nu a facut poza?

Site-ul are si un forum de discutii, povesti si recomandari despre cum sa fie abordata sotia in asemenea situatii. Exista si un hashtag dedicat – #instagramhusband – si site-ul a generat deja destul de multe articole in presa internationala.

Cum vi se pare ideea? Dar situatia in sine? Cunoasteti/sutenti un „instagram husband”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *