free download 78 travel guides written by experts

Inspiron ™ 6400 de la Dell

Noul model Inspiron ™ 6400 oferă performanţe de top atât pentru afaceri, cât şi pentru divertisment 

Bracknell, Regatul Unit, 8 martie, 2006 – Dell a anunţat astăzi lansarea modelului Inspiron 6400:  un notebook care oferă capabilităţi multimedia avansate şi funcţii optime pentru companiile de mici dimensiuni şi pentru utilizatorii individuali din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (zona EMEA).  

Inspiron 6400 cântăreşte mai puţin de trei kilograme1şi, opţional, poate fi achiziţionat împreună cu sistemul de operare Windows® Media Center. Noul notebook este ideal pentru utilizatorii pasionaţi de divertisment care vor să privească emisiuni TV sau filme, să asculte muzică şi să-şi privească fotografiile atunci când se află în mişcare sau, pur  şi simplu, fără a fi legaţi de un loc anume din casă.  Inspiron 6400 beneficiază de un procesor Intel® Core™ Duo, permiţându-le utilizatorilor să ruleze mai multe programe în acelaşi timp şi să-şi îmbine fără probleme sarcinile profesionale cu cele personale: să vizioneze un film şi să asculte muzică în timp ce derulează o scanare de viruşi şi editează foi de calcul tabelar, de exemplu. Notebook-ul le oferă companiilor de mici dimensiuni nivelul de performanţă necesar pentru rularea de aplicaţii de birou performante, pentru o productivitate fără limite. Utilizatorii pot alege între capabilităţi grafice integrate, pentru funcţiile generale de afaceri şi capabilităţi grafice distincte, pentru o experienţă multimedia cu adevărat deosebită.   

Datorită ecranului lat de 15,4’’, cu raport 16:10 şi tehnologiei Dell TrueLife™, disponibilă opţional, vă puteţi bucura de imagini vii, cu un contrast ridicat, atunci când vizionaţi filme sau vă admiraţi fotografiile din colecţie. Iar cu tehnologia inovatoare MediaDirect™ de la Dell, utilizatorii pot economisi timp, având acces rapid şi direct la fişierele digitale stocate pe computer sau pe dispozitivele periferice, fără a mai fi necesară pornirea sistemului de operare Windows®. Cititorul integrat de cartele de memorie 5 în 1 permite transferul rapid şi uşor al fişierelor media, iar slotul ExpressCard asigură compatibilitatea cu perifericele de înaltă viteză de ultimă generaţie.

    Toate notebook-urile Dell™ sunt extrem de rezistente (îndeplinesc standardele RoadReady™ ) şi sunt conforme cu specificaţiile extrem de riguroase ale companiei Dell în ceea ce proveşte durabilitatea şi fiabilitatea.  Pentru a afla mai multe despre standardele RoadReady, vizitaţi www.dell.com/roadready.

Imagini ale produsului sunt disponibile la adresa www.dell.com/photos.
Specificaţii cheie pentru notebook-ul Inspiron™ 6400 de la Dell:
·    Procesoare Intel® Core™ Duo (667 MHz, 2 MB cache)
·    Între 512MB şi 2 GB2 de memorie DDR2 SDRAM partajată 
·    Intel® Graphics Media Accelerator 950 integrat (standard)
·    Hard disk-uri Serial ATA – până la 100 GB3 7200 RPM
·    Opţiuni drive optic:  Unitate DVD/CD-RW sau DVD+/-RW4 cu capabilitate de inscripţionare DVD+R5 dual-layer
·    Intel® Pro intern / wireless 3945 (802.11a/b/g, 54Mbps) şi Dell Wireless sau opţiuni încorporate Bluetooth™ Dell 350
·    Porturi şi sloturi: 4 USB 2.0, IEEE 1394, VGA, S-video şi ExpressCard
·    Cititor 5-în 1 de cartele de memorie Flash, cu suport pentru Memory Stick, Memory Stick Pro, Xd, MMC şi SD Media Experience™
·    Acumulator Li-Ion cu 6 celule (53WHr); opţional, acumulator Li-Ion cu 9 celule (85WHr)
·    Greutate: de la 2,8 kg1

Notă către editori
1 Cea mai mică greutate disponibilă este 2,8 kg – cu afişaj WXGA+ de 15,4’’, acumulator cu şase celule, placă video integrată şi unitate DVD-ROM/CD-RW.  Greutatea diferă în funcţie de configuraţie şi de variaţiile intervenite în timpul procesului de producţie.
2  Cantitatea totală din memoria locală şi partajată a sistemului folosită de această placă video este de maximum 128 MB. Memoria locală  integrată este de 128MB.   Pentru grafică, pot fi alocaţi până la 128 MB din memoria sistemului, în funncţie de dimensiunea memoriei sistemului, precum şi de alţi factori. 
3 În cazul hard drive-urilor, GB înseamnă un milion de bytes, iar TB este echivalent cu 1 trilion de bytes; capacitatea efectivă variază în funcţie de materialul preîncărcat şi de mediul de operare – în general, este inferioară cifrei de 100 GB.
4 Discurile inscripţionate cu această unitate pot fi incompatibile cu anumite unităţi şi playere existente; folosirea de medii de stocare DVD+R asigură cea mai largă sferă de compatibilitate.
5Inscriptor DVD dual-layer: sunt necesare medii de stocare speciale; este posibil să fie necesar şi software suplimentar.

Despre Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoaroase de către utilizatori.  Beneficiind de o poziţie unică, datorită sistemului său de vânzare directă, Dell vinde în fiecare zi mai multe sisteme decât orice alt producător de calculatoare din lume şi se situează pe poziţia a 28-a în topul Fortune 500. Veniturile companiei din ultimele patru trimestre se ridică la cifra de 56 miliarde USD. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com. Pentru a primi noutăţi despre Dell, vizitaţi www.dell.com/RSS.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *