free download 78 travel guides written by experts

Lansari ale INTERAMERICAN România

INTERAMERICAN România, membra a grupului Eureko, propune cel mai nou concept de tip Unit-Linked din România, comparabil cu oricare dintre produsele similare de pe piata internationala, oferind clientilor sai posibilitatea de a spori investitiile, prin adoptarea unei strategii pe termen mediu si lung.

Noul program de asigurare de viata de tip unit-linked – Investitia Ta – pune la dispozitia clientilor, pe lânga cele 4 fonduri de investitii în euro, înca 3 fonduri de investit ii administrate în moneda nationala, largind posibilitatile de investire. Noile fonduri de investitii – RONSAFE, RONMEDIUM, RONPLUS – sunt structurate pe diferite grade de risc – scazut, mediu, ridicat – si  sunt valabile atât pentru programul unit-linked cu prima esalonata cât si  pentru cel cu prima unica.

”În domeniul asigurarilor de tip Unit-Linked , oferim un program de avangarda, cu numeroase avantaje pentru client: transparenta, flexibilitate, bonusuri, rascumparari avantajoase, precum Si  sust inerea unuia dintre cei mai mari administratori de active din lume, Foreign & Colonial, membra a Grupului Eureko”, a declarat Emilia Bunea, Chief Financial Officer & Vice-CEO INTERAMERICAN România.

Obiectivul investit ional al acestor programe de investitii este de a obtine o crestere a activelor pe termen mediu si lung. Investitiile sunt directionate conform optiunilor clientului catre fondurile puse la dispozitie de catre INTERAMERICAN atât în tara, cât si  în strainatate.

RONSAFE
Programul de investit ii RONSAFE investeste în proport ie de maximum 50% în obligatiuni municipale si în depozite bancare, titluri de stat, certificate de depozit.
Fondul are un grad de risc scazut.
Moneda: RON

RONMEDIUM
Activele programului de investitii RONMEDIUM sunt investite în proportie de 50% în obligatiuni corporatiste, 30% în actiuni cotate la Bursa si Rasdaq si 20% în obligatiuni municipale, depozite bancare, obligatiuni guvernamentale. Fondul are un grad de risc mediu.
Moneda: RON

RONPLUS
Programul de investitii RONPLUS investete în proportie de 80% în actiuni ale companiilor cotate pe piata bursiera si  20% în depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni municipale si corporatiste.
Fondul are un grad de risc ridicat.
Moneda: RON

Despre INTERAMERICAN
INTERAMERICAN este membru al marelui concern european Eureko, înregistrat la Utrecht-Olanda, prezent în peste 10 tari europene. Cu peste 6 miliarde de Euro cifra de afaceri în 2005, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara în domeniul asigurarilor.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *