metalshow

Inspiron 1501 de la Dell

Dell şi-a extins astăzi oferta de produse mobile destinată utilizatorilor individuali şi companiilor de dimensiuni mici din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), prin lansarea notebook-ului de înaltă performanţă Inspiron 1501. Noul produs are un design elegant şi un preţ atrăgător, fiind ideal pentru activităţile profesionale zilnice, dar şi pentru momentele de relaxare.

Inspiron 1501, primul notebook Dell cu procesor AMDTM, oferă performanţă ridicată şi funcţii de top, inclusiv ecran lat de 15.4", conectivitate wireless integrată şi, opţional, procesoare dual-core AMD Turion™ 64 X2.

„Noutăţile tehnologice şi gama de funcţii disponibile pe Inspiron 1501 reprezintă încă o dovadă a receptivităţii Dell faţă de clienţi, precum şi o ilustrare a politicii noastre de a dezvolta produse mobile plecând de la necesităţile utilizatorilor  – accentul fiind pus atât pe îmbunătăţirea capabilităţilor pentru productivitate, cât şi a celor pentru divertisment. Toate acestea, în condiţiile menţinerii unui bun raport calitate-preţ”, a declarat Hervé Mattan, Marketing Director Home and Small Business, Dell EMEA.

Cu un set foarte bun de funcţii şi o carcasă elegantă, alb-argintiu, Inspiron 1501 îmbină armonios performanţa ridicată cu designul atrăgător. Sistemul poate încorpora diverse procesoare AMD, printre care AMD Sempron™, AMD Turion™ 64 şi AMD Turion™ 64 X2 series. În plus, există posibilitatea de a opta pentru până la 2 GB de memorie DDR2 partajată şi pentru un hard drive de până la 80 GB. Iar datorită noii plăci video ATI, utilizatorii sistemului beneficiază de performanţe grafice superioare la rularea jocurilor sau a altor aplicaţii pentru divertisment. Inspiron 1501 oferă compatibilitate completă cu Microsoft Windows® Vista™ şi este disponibil şi în versiuni cu termen de garanţie prelungit.

Premiere Inspiron 1501
Inspiron 1501 este primul computer portabil Dell care încorporează procesoare AMD şi, în plus, este primul notebook entry-level dotat cu cititor 3-în-1 standard de carduri media, pentru un transfer simplu de conţinut de pe camera foto sau playerul MP3. Afişajul – cu dimensiuni de 15.4" şi tehnologie True LifeTM – reprezintă, de asemenea, o noutate pentru un notebook din categoria de bază. Ecranul extins oferă un spaţiu de vizualizare cu până la 30% mai generos, permiţând vizionarea filmelor în condiţii mult îmbunătăţite, precum şi afişarea în paralel a unui număr mai mare de ferestre.
Utilizatorii pot beneficia, de asemenea, de serviciul exclusiv DellConnectTM, care oferă service de la distanţă, prin intermediul unei conexiuni în bandă largă.

Modelul Inspiron 1501 cu procesor AMD Sempron™ este disponibil la un preţ începând de la 699 EUR, cu TVA şi taxele de livrare incluse, sau de 499 EUR, fără TVA şi taxele de livrare. Inspiron 1501 cu procesoare dual-core AMD Turion™ 64 X2 este disponibil la un preţ de pornire de 769 EUR, cu TVA şi taxele de livrare incluse, sau de 549 EUR, fără TVA şi taxele de livrare.

Bucuresti, 9.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *