metalshow

K Tech

K Tech – Ultra PRO a inaugurat marţi, 7 noiembrie, un nou magazin în Bucureşti, situat în hipermarket-ul Auchan.

Noul magazin dispune de o suprafaţă de 200 mp şi a necesitat o investiţie de aproximativ 180.000 USD pentru amenajare şi stocul de produse.

Deschiderea noului magazin Ultra PRO Computers se înscrie în strategia de extindere a lanţului de retail şi păstrează aceeaşi linie de design ce facilitează interacţiunea cu clienţii. În plus, aceştia beneficiază de consultanţă specializată, direct în magazin.

„Vom mai deschide magazine Ultra PRO Computers în astfel de centre comerciale, pentru a respecta strategia de apropiere faţă de clienţi. Prezenţa unui magazin specializat IT într-o galerie comerciala oferă clientului o gamă variată de produse, cele mai noi tehnologii lansate pe piaţa IT internaţională, dar mai ales avantajul relaţiei directe dintre cumpărător şi vânzător”, a declarat Cătălin Butolo, Director de Marketing al grupului K Tech – Ultra PRO.

Magazinul oferă produse IT diversificate din întreaga gamă hardware şi software disponibilă în reţeaua Ultra PRO Computers.

În plus, magazinul oferă o gamă variată de telefoane mobile şi accesorii.
K Tech – Ultra PRO este dealer autorizat VODAFONE, iar în prezent reţeaua de magazine Ultra PRO Computers include 43 de locaţii cu vânzări GSM şi se situează printre primele zece reţele de acest gen din România.

De asemenea, venind în întâmpinarea clienţilor noştri care doresc investiţii cu un efort financiar minim, în magazinele Ultra PRO Computers aceştia au posibilitatea achiziţionării produselor printr-un sistem de rate fără avans şi fără giranţi.

Bucuresti, 8.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *