free download 78 travel guides written by experts

Inna feat. Marian Hill “Diggy Down”

1 milion de vizualizari in mai putin de o saptamana

Inna continua seria succeselor si pe acest final de an. Videoclipul indraznet si plin de senzualitate al piesei “Diggy Down” a inregistrat deja peste 1 milion de vizualizari pe YouTube in doar o saptamana de la lansarea oficiala.

“Diggy Down” este primul single extras de pe albumul pe care Inna il pregateste pentru anul viitor si care se anunta a fi o adevarata colectie de hituri. Materialul va include colaborari interesante cu artisti internationali de renume, dupa cum ne-a obisnuit deja, iar printre producatori se numara si Play & Win care si-au pus semnatura pe hituri ca “Hot” sau “Lover”.

Regia: Michael Mircea; DOP: John Perez

In weekendul trecut, artista a luat parte, in Spania, la un eveniment prestigios – Premios 40 Principales – acolo unde a fost invitata speciala alaturi de One Direction, Birdy, David Bisbal si Cris Cab. Inna a facut senzatie pe scena, interpretandu-si hiturile in fata unui public de peste 20000 de oameni.

Cu aceasta ocazie, artista a primit si un disc de platina pentru hitul acestei veri – “Cola Song”, fiind a treia distinctie de acest gen care ii este acordata in Spania.

Bucuresti, 16.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *