free download 78 travel guides written by experts

Initiative semneaza cu bucurie campania Joy is BMW

· Aventura de a conduce un BMW a fost transpusă de Initiative într-un proiect TV special, exportat & difuzat simultan în alte 9 ţări europene

Derulată pe parcursul a două luni (mai-iulie 2010), campania comunică experienţa de a conduce un BMW dotat cu tehnologia Efficient Dynamics printr-o serie de proiecte media creative şi interactive la TV, în presă şi online.

În afara strategiei de media, Initiative a coordonat şi dezvoltarea unui serial compus din 4 video-spoturi cu durata de 2 minute fiecare, difuzate simultan pe National Geographic în România şi în alte 9 ţări europene: Malta, Grecia, Serbia, Croaţia, Slovenia, Albania, Macedonia, Bosnia şi Bulgaria.

Difuzarea serialului a fost precedată de un teaser cu durata de 15 secunde care a făcut şi obiectul primului proiect de augmented reality dezvoltat în parteneriat cu o publicaţie autohtonă.

Astfel, revista Top Gear din luna iulie a inclus o matrice specială care, prin „conectare” la calculator permitea vizionarea spotului BMW.

„Ceea ce ne-am dorit să comunicăm prin această campanie este bucuria -chintesenţa relaţiei dintre un BMW şi cel care îl conduce. Tocmai de aceea, proiectul este o experienţă senzorială în sine. Am gândit această campanie ca pe un spectacol, am evitat formatele consacrate şi ne-am provocat publicul la aventură!” spune Anca Ionescu – Account Manager BMW.

Platforma Joy is, este o continuare a campanie de imagine lansate de Initiative anul trecut şi unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte BMW ale acestui an, beneficiind de un buget de 25% din totalul alocat comunicării pentru 2010.

Echipa dedicată proiectului este formată din Anca Ionescu – Account Manager & Bianca Bularcă – Planner (Initiative) şi Nina Velterean – Marketing Manager & Alexandru Şeremet – Corporate Communications Manager (BMW).

Bucuresti, 09.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *