Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Informare de presă cu privire la transmisiunile Digi24 pe durata stării de urgență

Postul de televiziune Digi24 își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi.

În acest context, programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră.

Emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi24.

Continuăm să transmitem în direct și integral informaţiile şi comunicatele oficiale ale Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență și ale celorlalte autorităţi publice implicate în gestionarea stării de urgență.

Digi24 logo

Jurnaliștii postului de televiziune vor respecta în continuare misiunea deontologică de informare corectă și riguroasă a populației României pe întreaga durată a stării de urgență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *