free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions lanseaza o noua campanie online pentru XTrade Brokers

După un prim val de campanie pe TV şi Internet ce a generat rezultate remarcabile pe segmentul unde activează casa de brokeraj, XTrade Brokers şi Infinit Solutions lansează o nouă campanie online.
Victor Safta, director general XTB :”Am fost plăcut surprinşi de rezultatele obţinute în urma campaniei dezvoltate împreună cu Infinit Solutions, mai ales că ne aflăm într-o perioadă economică dificilă. Produsul nostru nu este unul obişnuit, iar publicul nostru este unul de nişă. Suntem impresionaţi de modul în care Infinit Solutions ne-a înţeles business-ul, primul val de campanie încheiat recent a generat un flux de clienţi mai mare cu peste 200% decât cel estimat iniţial şi suntem siguri că noua campanie va atrage de asemenea un număr semnificativ de utilizatori. Desfăşurăm în această perioadă un concurs, cel pentru care am lansat împreună campania, prin care vom acorda ca premii un laptop şi abonamente la Tradethenews.com, instrumente indispensabile fiecărui broker de succes.”

Alex Cernătescu, CEO Infinit Solutions, declară: ”XTrade Brokers este un client special, atipic, iar colaborarea noastră a fost o reală provocare. Pe piaţa românească activează de numai câteva luni, iar rezultatele vorbesc de la sine. Este un cont important pentru noi, am muncit mult, iar efectele nu au întârziat să apară.”

Noua campanie este dezvoltată în jurul platformei demonstrative de tranzacţionare pusă la dispoziţia utilizatorilor online. XTrade Brokers invită vizitatorii să participe la un concurs de tranzacţionare în perioada 22 iulie – 22 august, iar cei care vor obţine cel mai bun scor vor intră în posesia premiilor oferite de companie.
Campania de lansare a Xtrade Brokers a fost susţinută de un spot TV, realizat de Infinit Solutions păstrând aceeaşi linie de comunicare precum cele realizate de XTB la nivel internaţional. Spotul a rulat pe posturile de televiziune Protv, Realitatea Tv şi The Money Channel. Campania a avut de asemenea o expunere amplă în online.

Casa de brokeraj X-Trade Romania, singurul broker FX autorizat de CNVM, activează pe piaţa românească din data de 12 februarie 2009, ca Firmă de Investiţii Financiare din statele membre Uniunii Europene. Principala misiune a X-Trade Brokers este crearea unui cadru cât mai eficient şi profesionist pentru tranzacţionarea pe piaţa valutară şi pe piaţa de produse financiare derivate.
Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agenţii independente full service din România, ce dezvoltă platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL, PR şi Interactive. La doi ani şi jumătate de la înfiinţare, Infinit Solutions dispune de resurse complete pentru realizarea şi dezvoltarea campaniilor de comunicare, de la propriul studio de producţii video-audio, până la soluții software inovative pentru piața de retail.

În portofoliul Infinit Solutions se află clienți precum Honda Trading Romania, Rompetrol, BDT Group, Porsche România, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers și mulți alții.

Infinit Solutions derulează de asemenea parteneriate de durată pe zona de Interactive sau BTL neconvențional cu alte agenţii de publicitate, printre care se numără Grey, Ogilvy, Odissey,Starcom.

Bucuresti, 03.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *