free download 78 travel guides written by experts

iNES IPTV: “Provocarea operatorilor de televiziune, telefonie si Internet

este de a se adapta cerinţelor tot mai exigente ale utilizatorilor”

Prin pachetul Triple Play, iNES IPTV urmăreşte să satisfacă cele trei cerinţe principale ale abonaţilor: confort, eficienţă şi calitate a serviciilor pentru clienţi

Confortul, reducerea timpului alocat plăţii facturilor şi îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţi sunt principalele dorinţe ale consumatorilor, pe care providerii de televiziune, telefonie sau Internet trebuie să le aibă în vedere atunci când îşi lansează ofertele de servicii.
Conform unui studiu realizat de compania InsightExpress pe piaţa din Europa, şi citat de iNES IPTV, aproximativ 90% dintre utilizatorii de servicii broadband din Europa sunt interesaţi de opţiunile de tip Triple Play, care să concentreze serviciile video, de voce şi de date într-un pachet oferit de un singur provider, principalele motive pentru această preferinţă fiind interactivitatea şi comoditatea de a plăti unui singur furnizor pentru toate serviciile. Mai mult, 86% dintre aceştia consideră că opţiunea Triple Play ar creşte eficienţa serviciilor pentru clienţi, un aspect de care în prezent aceştia nu sunt satisfăcuţi. Altă caracteristică apreciată de clienţi este calitatea imaginii şi a sunetului recepţionate.     

Pentru a veni în întâmpinarea acestor cerinţe, iNES IPTV implementează pe piaţa din România serviciul Triple Play, soluţia oferită de provider pentru a satisface cele mai exigente nevoi de comunicare ale abonaţilor săi. Astfel, acest serviciu oferă televiziune digitală de tip IPTV, telefonie şi Internet într-un pachet unitar.

„Şi consumatorii din România sunt din ce în ce mai atraşi de serviciile integrate, de tip Triple Play, avantajele principale fiind interactivitatea IPTV şi faptul că beneficiază de trei servicii diferite pentru care achită o singură factură unui singur operator, ceea ce  îi scuteşte de eforturile suplimentare şi de timpul pierdut până acum pentru a plăti trei facturi la operatori diferiţi”, explică Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV Division.

Acum, iNES Group pune la dispoziţie toate aceste servicii de comunicare într-un singur pachet, de tipul Triple Play.

Televiziunea IPTV (prin Internet Protocol) este caracterizată de transmiterea digitală, cu o acurateţe maximă a semnalului TV, posibilitatea de personalizare şi flexibilitate în utilizare. Printre serviciile IPTV se numără peste 100 de canale TV digitale, Ghid Interactiv de Programe (IPG), sunet Dolby Digital, Control Parental (stabilirea orelor de acces şi a canalelor) şi accesul online.
Serviciul „Time Shifting” este una dintre principalele opţiuni ale serviciului IPTV, iNES fiind în prezent singurul operator din România care l-a implementat şi care îl oferă abonaţilor săi. Ca toate celelate servicii, opţiunea „Time Shifting”  a fost creat în jurul conceptului de interactivitate, oferind utilizatorului posibilitatea de a viziona înregistrarea prgramelor din ultimele 48 de ore, stoparea sau derularea înainte/înapoi a emisiunilor, preluând în acest fel funcţiile unui DVD player sau video recorder.    
  
În plus, serviciul IPTV utilizează conexiunea de tip FTTH (Fiber to the Home), care este, în momentul actual, cel mai performant tip de conexiune, asigurând necesarul de bandă cerut de stream-urile de date specifice acestui serviciu..

iNES NET este a doua componentă a Triple Play, oferind acces rapid la Internet prin fibră optică. iNES NET garantează performanţe tehnice constante în timp şi un grad superior de securitate a datelor transmise. Utilizatorii pot opta pentru o serie de servicii suplimentare: soluţii firewall, configurare şi administrare servere Linux, soluţii de filtrare şi securitatea datelor.

Telefonia iNES TEL permite utilizatorului să aloce mai puţini bani convorbirilor telefonice. Acesta poate verifica în permanenţă traficul şi costurile prin interfaţa de acces online pusă la dispoziţie pe site-ul providerului. Apelurile către destinaţii internaţionale sunt rutate de iNES către partenerii din străinătate şi de acolo mai departe către reţelele de telefonie din întreaga lume.

Serviciul de asistenţă pentru clienţi oferit de iNES a fost conceput astfel încât să răspundă cât mai bine cerinţelor utilizatorilor, este disponibil în sistem 24/7 şi are un timp de răspuns rapid, fiind astfel unul dintre cele mai operative servicii pentru clienţi din domeniu.   

 „Ceea ce iNES IPTV aduce în plus prin pachetul Triple Play este calitatea superioară a serviciilor, oferită în special de transmiterea digitală a canalelor TV, de posibilitatea de personalizare a programelor dar mai ales de interactivitate, conceptul care stă la baza întregului pachet.,” mai declară Radu Rusu.

Bucuresti, 12.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *