free download 78 travel guides written by experts

PR la Vel Pitar

De la 1 iunie 2007,  Ramona Sevastre este noul Coordonator Relatii Publice al grupului Vel Pitar si va gestiona comunicarea interna si externa a acestuia. Experienta dobandita in domeniul relatiilor publice au recomadat-o pentru aceasta pozitie, fiind familiarizata cu mediul de lucru din companii nationale, lideri de piata in sectorul lor de activitate.

Compania de debut a reprezentat-o liderul de piata in distributia de presa scrisa, carte si produse complementare – compania nationala Rodipet, cu un numar de peste 3000 de angajati. De asemenea, a derulat  proiecte de relatii publice pentru o campanie de informare in randul consumatorilor de produse de morarit si panificatie, astfel ajungand sa cunoasca si sa "indrageasca" domeniul de activitate al Vel Pitar.

Relatiile publice i-au atras atentia inca din timpul liceului, ulterior urmand cursurile Facultatii de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. In timpul facultatii a urmat stagii de practica in departamentele de relatii publice ale Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului si in companiile RDS&RCS si Event Media. In februarie 2007 a finalizat cursurile de masterat specializat in managementul si comunicarea in afaceri.
 
“Ma bucur ca fac parte din echipa Vel Pitar si ca voi colabora cu oameni integri si responsabili, dedicati companiei si clientilor sai. Am ales Vel Pitar ca angajator deoarece Vel Pitar pretuieste si dezvolta un sistem de crestere a nivelului de pregatire profesionala si morala a angajatilor sai. Voi continua “traditia” unei comunicari interne si externe optime, intr-un flux constant, care sa aduca beneficii tuturor celor vizati de activitatea Vel Pitar” – a  declarat Ramona Sevastre, Coordonator Relatii Publice Vel Pitar.

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Actionarul majoritar la Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).

Bucuresti, 12.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *