metalshow

Indesit lanseaza o campanie de caritate pentru copii

cu frigiderul Graffiti

În timpul Masters-ului de la Shanghai, desfăşurat în perioada 12-19 noiembrie 2006, la Qi Zhong Stadium, Marco J. Rota, director de marketing al companiei Indesit, l-a premiat pe Roger Federer cu Indesit ATP 2006 Race Trophy, marcând astfel al treilea an consecutiv în care tenismenul elveţian termină sezonul pe locul întâi.

„Spiritul tânăr şi dinamic al mărcii internaţionale Indesit se exprimă cel mai bine prin sport”, a declarat  Marco J. Rota. „Este o onoare pentru noi să-i putem acorda Indesit ATP 2006 Race Trophy lui Roger Federer. Roger nu este numai un talent înnăscut şi un jucător de valoare pe terenul de tenis, ci şi un adevărat filantrop în afara acestuia. El a pus bazele Fundaţiei Roger Federer pentru copiii neajutoraţi şi a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru Unicef”.

După ceremonie, Federer a dat un autograf, pe ediţia specială a frigiderului Graffiti, sub forma unei rachete de tenis uriaşe. În lunile care urmează, această operă de artă, realizată în exclusivitate de Indesit pentru Masters-ul de la Shanghai şi semnată de Federer, va fi scoasă la licitaţie pe eBay.

Fondurile strânse în cadrul campaniei, dar şi donaţiile din partea Indesit, care sunt egale cu de zece ori punctele câştigate de Federer în acest an, vor fi direcţionate către Fundaţia Roger Federer.

Înfiinţată în 2003, Fundaţia Roger Federer, împreună cu IMBEWU (o organizaţie Elveţiano – Sud-Africană) au sponsorizat un proiect de întrajutorare pentru îmbunătăţirea condiţiei sociale a copiilor din New Brighton, una dintre cele mai sărace zone din Port Elizabeth din Africa de Sud. Fundaţia se ocupă în mod deosebit de 30 de copii, facilitându-le accesul la şcoală, educaţie şi două mese calde pe zi. Această campanie este parte a unui proiect cu acoperire la scară largă, care ajută şi la dezvoltarea structurilor IMBEWU. De la acest punct de pornire, contribuţia adusă de Compania Indesit, ATP şi Federer însuşi, poate fi considerată ca fiind un important pas către realizarea unei lumi mai bune pentru copii.

Mergând pe filozofia „noi lucrăm, tu bucură-te de viaţă”, Indesit creează electrocasnice de calitate şi uşor de folosit, destinate să ofere oamenilor o viaţă mai bună. De asemenea, compania este legată de lumea sportului prin evenimente interne, Indesit fiind sponsorul principal al Campionatului European Indesit şi al Ligii Campionilor Europeni Indesit, la ambele categorii masculin şi feminin.  

Shanghai, 20.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *