free download 78 travel guides written by experts

Incepand de astazi, Vodafone Romania ofera serviciul de portabilitate

·    Clientii Vodafone pot afla din ce retea face parte un numar portat prin apel gratuit la *177# sau la *222
·    Utilizatorii care aleg serviciile Vodafone de telefonie mobila sau fixa pe baza de abonament isi pot porta gratuit numarul in reteaua Vodafone Romania, pana la 31 decembrie 2008. Promotional, Vodafone va acoperi tariful de portare, de 11 Euro pentru abonatii serviciilor de telefonie mobila si de 13 Euro pentru abonatii serviciilor de telefonie fixa Incepand de astazi, serviciul de portabilitate a numerelor de telefon este disponibil in reteaua Vodafone Romania, conform reglementarilor in vigoare. Serviciul de portabilitate permite utilizatorilor sa isi pastreze numarul de telefon, mobil sau fix, in cazul schimbarii furnizorului de servicii de telefonie. 

„Pe parcursul ultimilor trei ani, Vodafone s-a pregatit constant pentru momentul portabilitatii, in incercarea de a raspunde tuturor nevoilor de comunicatii. Am investit puternic in crearea celei mai avansate retele din Romania si in dezvoltarea de noi servicii inovatoare, pentru a imbunatati in permanenta experienta oferita clientilor nostri. Vrem sa aducem clientilor Vodafone cea mai buna valoare de utilizare a serviciilor, prin beneficii unice, de la cele mai avantajoase tarife in roaming, oferte unice de Internet mobil in banda larga, pana la un portofoliu puternic de servicii de voce si programe de loialitate care recompenseaza clientii pentru timpul petrecut in reteaua noastra. Promotional, pana la 31 decembrie 2008, utilizatorii care opteaza pentru serviciile noastre de telefonie mobila si fixa, pe baza de abonament, isi pot porta gratuit numarul in reteaua Vodafone”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Pana la sfarsitul anului, Vodafone va acoperi, promotional, tariful corespunzator costurilor intre operatori, pentru utilizatorii care aleg serviciile Vodafone pe baza de abonament. Conform deciziei Autoritatii Nationale de Comunicatii, operatorul Acceptor trebuie sa plateasca operatorului Donor un tarif de 11 Euro pentru numerele mobile portate si de 13 Euro pentru numerele fixe, geografice si non-geografice portate. Pentru a deveni client Vodafone, utilizatorii de telefonie vor completa o cerere de portare, in orice magazin Vodafone sau al partenerilor sai din tara.

La apelarea unui numar portat catre alta retea, clientii Vodafone Romania vor auzi un mesaj sonor specific, inaintea tonului de apel uzual. De asemenea, clientii Vodafone Romania pot afla in ce retea a fost portat un numar de telefon prin apel gratuit la *177# sau la *222.

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor din segmentul de business o retea performanta care asigura calitatea serviciilor de voce si date, construita pe baza celor mai noi tehnologii. Utilizatorii din mediul de afaceri se pot bucura de solutii rapide si eficiente,  perfect adaptate nevoilor lor, ce integreaza servicii de telefonie fixa si mobila, date fixe si mobile.
Utilizatorii persoane fizice care aleg sa isi porteze numarul de telefon in reteaua Vodafone Romania pot beneficia acum de oferta exclusiva de telefoane si de portofoliul de servicii de voce care include oferte speciale cu minute gratuite in retea, cat si minute nationale gratuite.

Pana pe 12 noiembrie 2008, Vodafone pune la dispozitia clientilor noi abonamente ce includ, pe viata, minute nationale, minute in retea, SMS-uri in retea si convorbiri nelimitate cu un numar din retea, la preturi atractive. De asemenea, abonamentele Vodafone cu minute incluse (Vodafone 50, Vodafone 75, Vodafone 100) ofera acum un numar dublu de minute nationale lunar si acelasi tarif pentru apelurile nationale ca si pentru apelurile in retea.

Oferta speciala pentru Cartela Vodafone include 150 minute in retea cu 3 euro/luna, 40 minute nationale cu 3 euro/luna si un tarif de 9 centi/min in orice retea nationala pentru 2 euro/luna. In plus, pana pe 12 noiembrie 2008, toti utilizatorii Cartelei Vodafone primesc bonusuri suplimentare pentru valoarea reincarcata lunar, precum si un bonus de 100 de minute in retea in weekend.
Pana la 31 octombrie 2008, clientii care aleg unul din abonamentele de telefonie fixa Vodafone Acasa beneficiaza de oferta speciala care aduce pana la 150 de minute pentru convorbiri gratuite de la Vodafone Acasa catre orice numar mobil Vodafone.  De asemenea, utilizatorii serviciilor de telefonie fixa pot opta pentru una dintre cele trei optiuni Vodafone Zona Mea, ce ofera minute incluse si tarife incepand cu 3 eurocenti / min (TVA inclus) pentru apelurile efectuate catre orice destinatie fixa din Romania.  Aceste avantaje se transfera si persoanelor care apeleaza clienti Vodafone Zona Mea de pe telefoane fixe, tariful fiind unul corespunzator apelurilor catre destinatii fixe.

Mai multe detalii despre ofertele promotionale actuale ale Vodafone Romania sunt disponibile la  www.vodafone.ro.

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *