free download 78 travel guides written by experts

Nou cuplu de prezentatori la Realitatea TV

Telespectatorii vor afla cele mai noi ştiri ale zilei la Realitatea TV prin intermediul unui nou cuplu de prezentatori, Liana Alexandru şi Constantin Drăgan. Aceştia vor prezenta jurnalele Realitatea TV de luni până vineri, între orele 10.00 şi 16.00.

Liana Alexandru, cunoscută telespectatorilor ca Liana Pătraş, lucrează la Realitatea TV de 4 ani şi jumătate, timp în care a contribuit la proiecte importante ale televiziunii de ştiri, precum “Fabrica”, “Reporterii Realităţii”, “Realitatea zilei” şi jurnalele din prime-time. Pentru Liana, schimbarea profesională se suprapune cu una din viaţa personală. La sfârşitul săptămânii trecute, odată cu sărbătorirea zilei de naştere, ea s-a căsătorit cu Cosmin Alexandru, schimbându-şi astfel numele din Pătraş în Alexandru. Constantin Drăgan este în Realitatea TV de un an şi jumătate, timp în care a realizat “EU România”, “Jurnal de bord” şi “Cine schimbă România” şi a contribuit la programul “Reporterii Realităţii”.

“Evenimentele se întâmplă o dată cu noi, aşa că dacă vreţi să fiţi conectaţi la realitate, priviţi-o cum se schimbă de la 10 la 16”, declară cei doi prezentatori.

În urma acestor modificări la pupitrul ştirilor, Laura Chiriac şi Cosmin Prelipceanu, cei care prezentau în intervalul 10.00-14.00, se vor axa pe programul “16 – 18 Deschide lumea”, crescând astfel viteza de reacţie la evenimentele în desfăşurare din intervalul 16.00 – 18.00.

De asemenea, în intervalul 06.00-10.00, Marius Ioniţă va prezenta jurnalele Realitatea TV alături de Adriana Nedelea, iar Octavia Negre va prezenta jurnalele din weekend ale postului de ştiri.

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *