free download 78 travel guides written by experts

In martie, urmareste Hollywood Blockbusters pe Hallmark Channel!

În fiecare sâmbătă, între 7 şi 28 martie, de la 22:00, Hallmark Channel te invită la spectacol în stil hollywoodian.

Hallmark le deschide astfel telespectatorilor o fereastră către lumea divertismentului de pe noul canal de filme, Universal Channel – un mix de Blockbustere şi seriale americane premiate în întreaga lume, într-o paletă largă de genuri, printre care comedie, acţiune şi thrillere.

Cele 4 Hollywood Blockbusters sunt titluri selectate de Hallmark pentru distribuţia de elită şi regizorii de excepţie:

7 martie:
Evita (Evita)

Madonna joacă rolul emblematicei lidere a Argentinei, Eva Peron, într-un film muzical premiat cu Oscar, în regia lui Alan Parker. Evita este povestea adevărată de viaţă a Evei Peron (Madonna), care a reuşit să se ridice deasupra sărăciei din copilărie şi a trecutului scandalos, dobândind o avere de neimaginat şi celebritate. În ciuda controverselor generalizate, pasiunea ei a schimbat o naţiune pentru totdeauna.

Regizor: Alan Parker
Distribuţie: Madonna, Antonio Banderas,
Premiul Oscar pentru: Cea mai bună muzică originală

14 martie: Parfum de femeie (Scent of a Woman)

Dornic să câştige nişte bani pentru a-şi vedea familia de Crăciun, Charlie Simms acceptă să aibă grijă de un fost colonel, orb şi plin de amărăciune

Adoratul star de cinema, Al Pacino, a câştigat un premiu Oscar binemeritat pentru interpretarea sa energică a unui preţios ofiţer al armatei, acum pensionat, care şi-a pierdut vederea, dar nu şi pasiunea pentru viaţă. Chris O’Donnell joacă rolul unui student de colegiu, care se angajează ca supraveghetor al iconoclaştilor orbi. Învaţă relativ repede, dar mai are multe de văzut şi de trăit. Acest film cu succes la critică te va captiva şi, în acelaşi timp, îţi va redeschide pofta de viaţă. În rol principal este şi Phillip Seymour Hoffman, de asemenea premiat de Academie.

Regizor: Martin Brest
Distribuţie: Al Pacino, Chris O’Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar, Phillip Seymour Hoffman
Premiul Oscar pentru: Cel mai bun actor (Al Pacino)

21 martie: Legea pământului (Cider House Rules)

Tobey Maguire joacă rolul unui copil care părăseşte orfelinatul şi pe bărbatul care l-a crescut ca pe fiul său, pornind în aventură cu un cuplu tânăr.

Homer este un orfan din St. Cloud, Maine. Nu a fost niciodată adoptat, devenind, cu timpul, preferatul directorului orfelinatului, Dr. Larch, care îi împărtăşeşte toate cunoştinţele sale medicale. Homer devine un doctor talentat, deşi nelicenţiat. Dar Homer tânjeşte după o viaţă proprie în afara orfelinatului. Într-o zi, Wally vizitează orfelinatul împreună cu soţia sa însărcinată, Candy, iar Dr. Larch îi provoacă avortul – în siguranţă, din punct de vedere medical, dar illegal. Homer pleacă împreună cu cei doi pentru a lucra în livada de meri a familiei lui Wally. La scurt timp, Wally pleacă la război, lăsându-I pe Homer şi Candy singuri. Ce va învăţa Homer despre viaţă şi dragoste în casa cu cidru? Ce se va întâmpla cu planurile pe care Dr. Larch le făcuse pentru el?

Regizor: Lasse Hallström
Distribuţie: Tobey Maguire, Charlize Theron, Delroy Lindo, Paul Rudd, Michael Caine

Premii Oscar obţinute:
Cel mai bun actor într-un rol secundar (Michael Caine)
Cel mai bun scenariu scris după un material (John Irving)

28 martie: Toţi spun: te iubesc (Everyone Says I Love You) Drew Barrymore, Goldie Hawn, Edward Norton, Natalie Portman, Julia Roberts, Tim Roth şi Woody Allen

Holden şi Skylar sunt îndrăgostiţi. Skylar locuieşte împreună cu familia sa numeroasă în Manhattan. Relaţia lor se rupe când mama lui Skylar îi face cunoştinţă acesteia cu un fost deţinut, Charles Ferry.

Regizor: Woody Allen
Distribuţie: Drew Barrymore, Goldie Hawn, Edward Norton, Natalie Portman, Julia Roberts, Tim Roth şi Woody Allen

Evita, Parfum de femeie şi Legea pământului au câştigat premii Oscar, iar Toţi spun: te iubesc a fost nominalizat la Golden Globe pentru “Cel mai bun film”, în regia lui Woody Allen.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *