free download 78 travel guides written by experts

In campania de educatie “Prietenul la volan se cunoaste”: Politia Romana si Bergenbier S.A.

i-au premiat pe cei mai responsabili soferi

Poliția Română i-a premiat pe cei mai responsabili șoferi din 5 orașe ale țării, într-o acțiune de educație rutieră desfășurată în parteneriat cu Bergenbier S.A.

Parte a campaniei Alege Viața – Prietenul la volan se cunoaște, acțiunea de educație rutieră și de încurajare a responsabilitații la volan desfășurată în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2013 în București, Ploiești, Constanța, Iași și Cluj, a fost prima de o asemenea amploare națională. Astfel, aproape 1000 de șoferi au fost testați în decursul a 3 ore în toate cele 5 orașe, cei mai mulți fiind premiați cu materiale promoționale din campanie, pentru comportamentul responsabil la volan.

„Suntem foate mulțumiți de această acțiune comună și de rezultate. Am întâlnit mulți șoferi care au dat dovadă de un comportament responsabil la volan și am ținut să recompensăm simbolic acest lucru.”, a declarat domnul comisar-șef Lucian Diniță, Directorul Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

În paralel, Bergenbier S.A. a desfășurat în hypermarketurile Cora și Carrefour o promoție Bergenbier corelată cu acțiuni de încurajare a unui consum responsabil la volan. Participanții au testat ochelari speciali ce produc tulburări de vedere asociate consumului de alcool, au primit materiale informative din campania "Prietenul la volan se cunoaște" și au fost premiați cu o doză de Bergenbier Fără Alcool. Mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook a campaniei: www.facebook.com/prietenlavolan.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit – şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală şi de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

Bucuresti, 03.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *