metalshow

In aceasta primavara AXN vine cu o noua imagine in Europa Centrala

Canalul principal de divertisment, acţiune şi aventură al Sony Pictures Television, AXN – cu transmisie prin cablu şi prin satelit – trece în această primăvară într-o etapă nouă şi captivantă prin inaugurarea unui nou look. Canalul are un aspect nou, dar păstrează în continuare valorile de bază ale brandului: calitate, inovaţie, originalitate, energie şi, bineînţeles, culoarea roşie.

Formatul de succes al canalului AXN progresează odată cu numărul în creştere al telespectatorilor şi cu îmbunătăţirea serviciilor oferite de acesta în zona Europei Centrale. Noua imagine, o evoluţie faţă de cea anterioară, păstrează caracteristicile de bază ale postului TV, emblematica reprezentare lucioasă în roşu şi alb a logo-ului, oferind în acelaşi timp o imagine actualizată, orientată spre viitor întrucât brandul continuă să se dezvolte. Noul logo AXN – preluat atât pe platforma televizată, cât şi online – prezintă o imagine sofisticată a caracterelor aldine în format 3D demonstrând astfel maturitatea brandului şi menţinerea calităţii serviciilor la care se aşteaptă telespectatorii canalului AXN.

Noua reprezentare se regăseşte şi pe pagina web a canalului AXN, mai ales în secţiunea video. AXN Player, secţiune nouă şi îmbunătăţită, asigură calitatea imaginii video şi afişează conţinutul acesteia la cele mai înalte standarde printr-un sistem de navigare îmbunătăţit şi intuitiv care pune la dispoziţie noi mijloace de promovare şi spaţii ce pot fi folosite pentru scopuri publicitare.

Noua imagine a canalului TV a devenit disponibilă pe toate platformele începând cu luna martie 2011, odată cu grila de programe pentru primăvară, printre care se află cele mai noi sezoane ale serialelor de succes CSI: New York – Criminaliştii, Mesaje de dincolo şi Minţi Criminale precum şi seriale noi: Cougar Town şi Minţi criminale: Comportament suspect – difuzate la doar câteva luni de la premiera din Statele Unite – în distribuţia căruia se află unul dintre câştigătorii premiului Oscar®, actorul Forest Whitaker cunoscut pentru rolurile principale din filmele Ultimul rege al Scoţiei şi Plutonul.

Despre AXN

AXN are peste 16.5 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când e vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate, AXN difuzează şi unele din cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Despre Sony Pictures Television (SPT)

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran. El produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, inclusiv seriale, filme, piese de teatru şi divertisment pentru familie. Acestea sunt distribuite peste tot în lume şi pentru fiecare platformă: cablu, satelit şi distribuţie digitală. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme şi emisiuni din industrie, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame apreciate şi concursuri, seriale de referinţă, seriale de anime originale, comedii şi filme ce au primit votul criticilor. La nivel internaţional, SPT este lider şi în domeniul producţiilor locale din toată lumea, unele dintre acestea fiind co-produse cu parteneri locali, şi vinde formete de emisiuni SPE în aproximativ 70 de ţări. Pentru a păstra mai bine legătura cu clienţii săi şi cu partenerii din întreaga lume, SPT are sedii în toată lumea, inclusiv în Argentina, Australia, Brazilia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Ungaria, India, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Olanda, China, Rusia, Singapore, Spania, Venezuela şi Marea Britanie. Portofoliul televiziunilor din întreaga lume reprezintă o strategie cheie în ceea ce priveşte angajamentul pentru piaţa globală a lui Sony, conţinând 132 de posturi în mai mult de 142 de ţări, ajungând astfel în mai mult de 500 de milioane de case din întreaga lume. SPT creează programe originale şi se ocupă de site-ul SPE de video-uri premium, Crackle. În plus, SPT deţine compania daneză de divertisment 2waytraffic, compania de producţie Embassy Row and Sonz Movie Channel, este proprietar parţial al canalului GSN, noul canal 3D 3net, FEARnet, principalul site horror/ thriller şi serviciu VOD, şi de compania naţională care se ocupă cu vânzări media, ITN Networks, Inc. Agenţia de publicitate şi vânzări SPT este una dintre principalele companii naţionale care se ocupă cu asta, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al tuturor afacerilor digitale SPE din statele Unite. SPT (www.sonypicturestelevision.com) este o companie Sony Pictures Entertainment.

Bucuresti, 15.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *