Shadow

În 2023, diversitatea produselor şi politicile de preț continuă să fie prioritare pentru Freshful

Începând cu luna ianuarie 2023, Freshful semnalizează cu tag de prim preț o selecție de produse pentru care va aplica prețuri anti-inflație. Tagul este vizibil atât în website cât și în aplicație.

După primele 2 săptămâni, produsele din această categorie care au fost cele mai comandate de bucureșteni sunt:

  • Unt 82% grăsime la 200g
  • Banane
  • Prosoape de hârtie, pentru bucătărie
  • Ciocanele pui
  • Ouă la sol, 10 bucăți.

freshful_local products

Deși alimente precum lactate, ulei, zahăr, pâine, făină sau carne au fost printre cele care s-au scumpit major în ultima perioadă, Freshful, prin modelul de business fără intermediari are capacitatea de a gestiona dinamica prețurilor astfel încât să ofere, la rândul său, un preț corect direct consumatorului.

Diversitatea produselor şi politicile de preț continuă să fie prioritare pentru Freshful în 2023, pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20,000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare in aceeasi zi sau programată a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul propriu cu temperatură controlată folosind mașini frigorifice până la ușa clientului, 7 zile din 7.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro sau în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, are 65.000 de clienți în București și Ilfov, peste 600 de angajați și o flotă ce numără peste 150 mașini cu temperatură controlată. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *