free download 78 travel guides written by experts

Imaginatia pusa in practica: Pizza din bucatele la Pizza Hut

Cand ne gandim la o pizza mai extravaganta ne imaginam una patrata sau dreptunghiulara. Ne gandim ca prea multe nu putem sa facem cu o pizza si forma ei, nu?

Dar sa facem un exercitiu si sa ne gandim la o pizza din bucatele! O sa ne intrebam ce este asta si pe buna dreptate. Cum adica o pizza a carei margine este formata din 24 de bucatele de blat umplut cu mozzarella? Mancam bine si super gustos si ne si distram in acelasi timp? Incepem sa mancam pizza de la margine spre centru? Bucatarii de la Pizza Hut par sa se distreze bine in bucatarie si ne promit si noua o doza buna de veselie sub numele de Cheesy Bites!

Pizza Hut ne-a obisnuit de cativa ani cu ghidusiile sale, ne aduce periodic noutati care mai de care mai surprinzatoare, toate in jurul unui produs aparent banal: pizza. Dar de data asta ne lasa cu gura cascata, gata doar sa inghita una din imbucaturile crocante cu aroma de usturoi. Pentru sarbatorile de sfarsit de an putem sa ne distram strasnic in jurul unei mese cu cei apropiati si o Cheesy Bites pizza!

Celor de la Garanti Bank le-a placut mult ideea si au decis sa-si recompenseze clientii cu placerea dubla a acestui produs servit cu 10% reducere la plata cu Bonus Card, intre 16 noiembrie 2009 si 24 ianuarie 2010.

La nivel mondial, Pizza Hut a lansat pentru prima data Cheesy Bites pizza in februarie 2006. Cheesy Bites pizza a avut imediat un succes urias, generand vanzari record pe parcursul promotiei si devenind astfel cel mai de succes produs nou lansat din istoria companiei.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *