Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ilinca Vandici a confectionat decoratiuni de Craciun

alaturi de copiii din Centrul "Invingem autismul"

Ilinca Vandici a petrecut vineri, 20 noiembrie, cateva ore in prezenta copiilor de la Centrul Multidisciplinar "Invingem autismul". Impreuna cu o parte din cei 40 de copii care beneficiaza de terapie in centru, Ilinca Vandici a confectionat decoratiuni in cadrul atelierului "Ornamente de Craciun".

De Sarbatori, lumanarile si globurile pictate de micutii ajutati de vedeta Kanal D vor ajunge la angajatii companiilor partenere ale Centrului "Invingem Autismul", care sustin activitatile de terapie si recuperare a acestor copii.

"Ma bucur daca prin prezenta mea aici pot sa trimit un semnal catre cei care ii pot sprijini pe acesti copii. Si ei merita o viata normala si au nevoie de suportul nostru", a declarat, la finalul zilei, Ilinca Vandici.

Centrul Multidisciplinar "Invingem Autismul" ofera interventie individuala si de grup la cele mai inalte standarde pentru un numar de 40 de copii cu autism. Interventia specializata este unica sansa pentru ca acestia sa-si atinga potentialul si sa aiba parte de o viata normala.

Cum puteti ajuta

Daca vreti sa sustineti programele Centrului Multidisciplinar "Invingem Autismul", puteti dona lunar 2 euro, trimitand la numarul 8844 un SMS cu textul AUTISM. Numarul este valabil in retelele Orange Romania si Vodafone Romania. Veti primi un mesaj de confirmare de la numarul 8844. Acest lucru inseamna ca v-ati abonat cu succes la o donatie lunara de 2 euro. Din acest moment, donatia dumneavoastra se va efectua automat, in fiecare luna pâna in momentul in care veti decide sa nu mai donati. De exemplu, daca trimiteti textul de abonare in data de 1 a lunii, in fiecare luna, in data de 1, veti fi taxat cu cei 2 euro. Daca trimiteti textul de donatie in data de 31, veti fi taxat intr-una din datele: 28, 30 sau 31 ale lunii.

Dupa ce ati facut donatia, nu exista posibilitatea de a o anula. Daca, in schimb, nu doriti sa mai donati din luna urmatoare, puteti trimite AUTISM STOP la 8844 si din acel moment donatia nu se va mai efectua.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *