Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

IFABC devine International Federation of Audit Bureaux of Certification

IFABC (Federatia Internationala a Birourilor de Audit ale Tirajelor) isi schimba denumirea in Federatia Internationala a Birourilor de Audit si Certificare, ca raspuns la evolutia industriei si diversificarea modelelor de afaceri in mass media la nivel international. Totodata schimbarea denumirii evidentiaza strategia organizatiei de a reflecta in mod corect activitatea desfasurata de membrii sai in scopul de a furniza standarde si metodologii de masurare relevante pentru intreaga industrie mass-media.

Brandurile mass media au evoluat de la un singur produs media, la un mix de canale de comunicare interconectate: publicatii tiparite, site-uri web, aplicatii, evenimente, seminarii, conferinte, videoclipuri, podcast-uri, chat-urile si altele, cu nevoi complexe de evaluare si masurare. Membrii IFABC au raspuns acestor nevoi dezvoltand servicii noi sau adaptand standarde si metodologii existente. Schimbarea denumirii organizatiei ce reprezinta Birourile de Audit la nivel international vine sa sprijine activitatea membrilor sai de a oferi standarde si metodologii de evaluare a produselor media pentru intreaga industrie.

Pornind de la aceleasi considerente, in anul 2013 membrii BRAT au decis transformarea BRAT in Biroul Roman de Audit Transmedia. Astfel noua denumire a asociatiei reflecta corect gradul de dezvoltare si diversificare a activitatii asociatiei si serviciilor pe care aceasta le desfasoara in interesul industriei mass-media din Romania.

Comunicatul de presa legat de schimbarea denumirii IFABC il puteti consulta integral aici.

Despre IFABC:
Federația Internațională a Birourilor de Audit si Certificare (IFABC) este o federație nonprofit care are ca membri Birouri de Audit din intrega lume. Scopul sau este de a lucra cu organizatii nationale si internationale, in orice mod care sprijina constructiv activitatea membrilor sai. Federatia incurajeaza si faciliteaza schimbul de experienta si bune practici intre organizatiile membre, si se angajeaza sa lucreze spre o mai mare standardizare si uniformitate in standardizarea si masuratorile media. raportarea de tiraje şi a altor date.


Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *