free download 78 travel guides written by experts

Idolul gospodinelor de la X Factor le-a gatit fanelor

Nadir Tamuz, supranumit “idolul gospodinelor” de la X Factor datorită look-ului său de top model, le-a pregătit aseară fanelor lui o sesiune de cooking, chiar în casa X Factor. Nadir şi-a învitat fanele să îl cunoască personal şi să decopere şi o altă latura a sa, iar fetele s-au înghesuit să îi lase mesaje pentru a-l putea întâlni şi a vizita casa X Factor. Ce le-a gătit Nadir şi cum a decurs vizita, telespectatorii vor putea vedea duminică, în timpul celei de-a treia gale live X Factor.

Dacă tot a primit apelativul acesta, Nadir s-a gândit să le ofere fanelor sale posibilitatea de a vedea dacă îşi merită sau nu titlul de “idolul gospodinelor”. Astfel, a venit cu ideea de a organiza o sesiune de cooking pentru fanele sale de pe Facebook şi a îndrăznit să le facă propunerea producătorilor show-ului X Factor. Fără să stea pe gânduri, echipa a venit în întâmpinarea dorinţei lui Nadir, astfel că aseară, după repetiţii, Nadir a intrat în bucătăria casei X Factor, hotărât să îşi impresioneze fanele, dar şi colegii şi cu alte calităţi decât cele vocale.

“V-am tot ameninţat cu surpriza… a sosit momentul mult aşteptat:) GATESC PENTRU VOI FETELOR!

Toate fetele care vor să mă cunoasca şi să petreacă caâteva ore în compania mea sunt invitate marţi seară la ora 19.00 în casa X Factor. Pentru mai multe detalii vă rog lasati in mesaj numarul de telefon pentru a fi contactate. Vă mulţumesc şi abia aştept să vă cunosc!”, a fost pesajul pe care l-a postat Nadir pe pagina sa de Facebook.

A stârnit gelozia fetelor din casă

Zeci de tinere i-au lăsat mesaje, însă Nadir a ales doar câteva. Şi pentru ca surpriza să fie completă, Nadir le-a aşteptat pe fete cu flori, le-a gătit, a răspuns curiozităţilor lor şi, la final, le-a şi cântat.

În vreme ce fanele au fost super încântate de oportunitatea pe care au avut-o, o parte dintre fetele din casă nu au văzut cu ochi buni gestul lui Nadir, dorindu-şi toată atenţia idolului femeilor doar pentru ele.

Cum a decurs vizita fanelor lui Nadir în casa X Factor, telespectatorii vor vedea duminica, de la 20.30, în timpul galei live X Factor. Tot atunci, îl vor putea vedea pe concurentul din categoria lui Dan Bittman şi făcând ce ştie el cel mai bine – cântând şi vor avea posibilitatea să îl voteze, salvându-l de la eliminare.

În cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro au mai rămas 11 concurenţi, după ce duminica trecută Delia a pierdut două trupe.

Bucuresti, 21.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *