free download 78 travel guides written by experts

IBM si Sistec-SBsol lanseaza aplicatia ERP

abas Business Software implementata pe serverele IBM System p

Sistec-SBsol si IBM organizeaza evenimentul de lansare pe piata romaneasca a aplicatiei ERP abas Business Software implementata pe platforma hardware IBM System p. Dezvoltata de compania germana ABAS Software, cu experienta de 25 de ani pe piata aplicatiilor de gestiune a afacerilor, abas ERP a fost implementata la peste 1700 de companii din 26 de tari. In Romania, serviciile de analiza si implementare abas ERP sunt asigurate de o echipa de specialisti cu experienta solida de business si IT din cadrul Diviziei Sistec-SBsol, membru RTC Holding.

“Previzionarea, planificarea si gestionarea eficienta sunt fundamentale in procesul de productie;  solutia abas ERP raspunde acestor necesitati. Implementat cu succes, un astfel de sistem ajuta la imbunatatirea afacerii prin optimizarea capacitatii de productie, reducerea costurilor si a inventarului de materii prime si produse finite. Pentru a sustine pana la capat strategiile de afaceri ale companiilor romanesti de productie si a le oferi  o solutie completa, ne-am orientat spre serverele IBM System p, avand certitudinea unei platforme hardware stabile, solide, perfect compatibila cu aplicatia abas ERP.” a declarat Augustin Dragan, presedintele Sistec-SBsol.

Beneficiile concrete sunt direct legate de costuri. Concepute pentru organizatiile de marime medie, serverele IBM System p5 Express ofera companiilor posibilitatea de a consolida serverele existente deja in organizatie, oferind astfel o platforma excelenta de dezvoltare a abas ERP. Simplitatea si eficienta unui astfel de sistem va duce la reducerea costurilor de operare si cresterea profitabilitatii.

Despre IBM
IBM este cea mai mare companie de tehnologia informatiei din lume, avand peste 80 de ani de experienta in a sprijini companiile sa inoveze. Atragand resurse atat din interior, cat si de la partenerii sai de afaceri, IBM ofera o gama larga de servicii, solutii si tehnologii care le permit clientilor, indiferent de marime, sa beneficieze pe deplin de noua era e-business on demand. Serverele IBM System p combina performanta ridicata si costurile scazute ale serverelor IBM System p5 Express cu deschiderea si eficienta unui sistem de operare Linux si a aplicatiilor ce ruleaza pe acesta. Avand capabilitati de virtualizare avansate si unelte de instalare si de administrare cuprinzatoare, aceasta solutie reprezinta o baza solida pentru mediul on demand prezent si viitor.
Pentru mai multe informatii despre IBM, va rugam sa vizitati //www.ibm.com.

Despre Sistec-SBsol
Sistec-SBsol reuneste o echipa de peste 150 de specialisti, cu experienta de business si IT, oferind un pachet diversificat de solutii si servicii IT pentru afaceri: consultanta pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, consultanta pentru implementari ERP si CRM, mentenanta software si hardware, dezvoltare web si software customizat, instalare si adminstrare retele, hosting baze de date si site-uri web. Serviciile pot fi integrate in pachete complexe de solutii software si de infrastructura “la cheie”, care se implementeaza dupa o analiza atenta a obiectivelor si exigentelor clientului. De curand, Sistec-SBsol a anuntat incheierea unui parteneriat cu SAP – liderul mondial in furnizarea de aplicatii software pentru afaceri. (Pentru mai multe informatii: www.sbsol.ro)

Sistec-Sbsol este Divizia de Solutii IT a RTC Holding – unul din cele mai mari grupuri comerciale din Romania.
Grupul RTC este prezent, de asemenea, pe zona de retail IT&C (prin brand-ul Best Computers) si pe piata de distributie IT (prin Divizia ProCa).
In 2005, Grupul RTC a obtinut un rulaj de 237 milioane euro, din care 25% provin din activitatile desfasurate pe piata de IT. Pentru 2006, cifra de afaceri estimata la nivelul intregului Grup pe zona IT se ridica la 100 milioane euro, mai mult de 30% din rulajul total estimat de Grup (300 milioane euro) pentru finele acestui an.

Bucuresti, 7.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *