free download 78 travel guides written by experts

Libra Bank ofera dobanzi promotionale

de pana la 8% la depozitele in lei

Libra Bank ofera clientilor sai o vara 2006 cu dobanzi foarte avantajoase la depozitele la termen. Clientii Libra Bank care aleg depozitele pe termen lung beneficieaza de dobanzi superioare si stabile, dar si de un maximum de flexibilitate in privinta depunerii sau retragerii banilor.

Din 1 iunie, Libra Bank a majorat in mod promotional dobanzile la depozite, acestea ajungand pana la 8% pentru depozitele in lei constituite pe 1 luna si pe 3 luni.

“Aceasta actiune se inscrie in intentia Libra Bank de a stimula economisirea prin oferirea unor dobanzi avantajoase si a unor instrumente bancare variate”, a declarat Axel Hummel, presedintele Libra Bank. Libra Bank si-a propus sa flexibilizeze atitudinea pietei romanesti fata de folosirea depozitelor bancare pe termen lung. Astfel, clientii Libra Bank pot pune bani deoparte in conditii avantajoase si pe perioade mai lungi de pana la 3 ani, beneficiind de dobanzi de pana la 5,3% la valuta (USD, Euro). In 2006, Libra Bank a lansat doua noi produse de economisire pe termen lung: Contul de economisire-acumulare si Depozitul pe 2 ani.

Libra Bank ofera clientilor sai o dobanda promotionala de 8% si la contul de economisire-acumulare. Folosind contul de economisire-acumulare, fiecare client poate pune deoparte lunar o suma de bani pe care o stabileste singur, economisind in ritmul sau propriu. In functie de planurile de viitor pe care le are,  poate sa-si faca depozitul la termen pe 2, 3, 4 sau 5 ani, beneficiind in acelasi timp de o dobanda foarte avantajoasa.

Despre Libra Bank
Din 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. NCH are investitii de aproximativ 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Preluarea Libra Bank de catre companiile membre ale NCH, acum 3 ani, a marcat totodata si relansarea activitatii bancii. Eforturile depuse pentru restructurarea bancii si-au aratat rezultatele in cursul anului trecut, cand Libra Bank a inregistrat una dintre cele mai inalte rate de crestere din sistemul bancar romanesc.

Bucuresti, 7.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *