bucharest tech week 2021

IASHINGTON 2010 a inceput!

IASHINGTON 2010 a deschis in mod oficial sesiunile de invatare: Dragos Bucurenci, Valentin Deac si Laszlo Pacso au fost cei care au dat startul la discutii

A doua zi a conferintei internationale IASHINGTON 2010 a trecut zgomotos deoarece a intrunit speakeri entuziasmati, delegati energici, interesati de informatiile livrate, si o echipa de organizare focusata pe oferirea celei mai frumoase experiente.

Ca si sesiuni de invatare, ziua de marti a inglobat cateva teme de interes general, cum ar fi: idei de succes in domeniul antreprenoriatului, teoria grupului si Leadershipul individualizat, conceptul de “headless chicken”, care au fost sustinute de speakeri precum Laszlo Pacso (Presedinte JCI Targu Mures), Valentin Deac (Director Executiv Nokia Romania) si Ciprian Gavriliu (managing director la Plat The Balls).

Sesiunea dedicata dezvoltarii personale a fost tinuta de Bogdan Olteanu (Partner and Managing Director Boltun Olteanu) si a cuprins discutii despre formarea si motivarea unei echipe prin oferirea unor exemple personale.

Seara, delegatii s-au relaxat si s-au distrat intr-o locatie in aer liber din Iasi, unde a fost organizat un decor cu tematica.

“Sunt onorat sa fac parte din succesul acestui proiect international. Aici entuziasmul si elanul specific tineretii se intalnesc cu exigenta si cunostintele specialistilor, intr-un cadru foarte cald si extrem de bine organizat. Cred ca astfel de evenimente trebuie sa fie aplicate in toata tara. Felicitari organizatorilor.” – Laszlo Pacso, speaker IASHINGTON 2010.

“Sesiunea lui Dragos Bucurenci a reusit sa imi capteze atentia prin relevanta informatiilor prezentate. Am invatat care sunt stilurile de leadership pe care un manager le poate aplica in interactionarea cu echipa lui si cum reactioneaza oamenii la diferite abordari. Ce mi-a placut, a fost atitudinea speakerului, a stiut cum sa ne energizeze si cum sa ne faca sa retinem aspectele prezentate, folosind reprezentarea grafica. A fost o sesiune care m-a invatat foarte multe lucruri.” – Marina Uliniuc, delegat IASHINGTON 2010

“Cea de-a doua zi de conferinta a fost una incarcata de informatii valoroase si foarte folositoare noua. In prima sesiune din aceasta dimineata, pe trackul de Leadership, D-l Laszlo Pacso ne-a vorbit despre managementul proiectelor si despre pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a dobandi succesul mult visat. E nevoie de multa munca si implicare dar ne-am dat seama ca decizia noastra de a participa la IASHINGTON reprezinta deja un pas important. Ceea ce ne-a bucurat a fost faptul ca am avut parte de sesiuni active cu multe premii surpiza: carti si chiar telefoane mobile oferite de directorul executiv al firmei Nokia Romania. Usor usor ne dam seama ca puterea sta in noi si ca avem tot ce ne trebuie ca sa reusim in viata. Multumim echipei IASHINGTON 2010 pentru speakerii de valoare pe care ii pun la dispozitia nostra si deasemenea pentru cadrul relaxant si profesionist in care se desfasoara toate activitatile. Asteptam cu nerabdare sesiunile de maine, dar pana atunci ne bucuram de petrecerea organizata in cinstea noastra.” – Ioana Ivan, delegat IASHINGTON 2010

Dragos Bucurenci – "Group Theory and Individualised Leadership"

Valentin Deac The “headless chickens” concept or the failure of the “simple goodwill”

Bucuresti, 28.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *