Kinodiseea

Iarna aceasta No Surprises imbraca Mall-urile si Hotelurile in culori stralucitoare

Falduri din organza alba, argintie, albastra, gri, stele si luna agatate de balustrada, fulgi de nea picurand din tavan, sanii cu zurgalai, reni si Mos Craciun care plutesc pe nori, catre copiii nerabdatori, brad grandios impodobit, cadouri cu fundita rosie, colinde si cosuri pline de bunataturi, Craiasa Zapezii in gheata sclipitoare, oameni de zapada veseli, elfy ghidusi, igluu cu pinguini… tot ce ti-ai putea dori in pentru ca luna dembrie sa fie una de neuitat!

Agentia de organizare evenimente No Surprises aduce pe piata un produs care imbina perfect decoratiunile realizate special unui scop, cu evenimentele din interior.

Clientii unui Mall reactioneaza intotdeauna pozitiv la schimbari surprinzatoare de design, iar evenimentele adaptate decorului au intotdeauna un efect puternic. Scopul tuturor acestor actiuni este acela de a obtine un produs nou, o imagine unica, pe care publicul sa o considere atragatoare, trendy, o imagine gata sa surprinda oricand.

Mall-ul trebuie personalizat in diferite momente specifice, indiferent ca este 1 Martie, 8 Martie, Paste, Summer Time, Christmas Season etc. Noi putem face un proiect BTL dar si un decor special pentru fiecare moment in parte. De asemenea, va putem propune si proiecte diferite cu programe bine stabilite, work-shop pentru artisti, copii, mai ales ca se apropie si sarbatorile de iarna.

Atuul No Surprises in colaborarea cu mall-urile din Romania este reprezentat tocmai de stransa legatura intre evenimente si decorul in care acestea se desfasoara, stand ca marturie colaborarea noastra cu Baneasa Shopping City, City Park Constanta, Plazza Romania, Mall Vitan dar si Arena Bacau, colaborari incununate cu succes de fiecare data, aceste relatii continuand pana in prezent.

Astfel, Agentia No Surprises prin departamentul de decorari speciale, este pregatita sa dea viata dorintelor si planurilor tale de a fi in top, dar si asteptarilor clientilor tai, atat prin decoratiuni interioare cat si exterioare, prin decoratiuni florale si jocuri de lumini, prin personaje de basm, creand o atmosfera unica, transformand sedii si evenimente într-o lume diversificata a fanteziei si a culorii.

Iarna aceasta No Surprises iti ofera solutia ideala pentru a iesi in evidenta. Intotdeauna a contat cine straluceste cel mai tare, insa anul acesta No Surprises te invata cum sa stralucesti cu stil.

MALL-ul este locul in care vei fi pentru a te bucura de momentele speciale si surprizele care No Surprises ti le pregateste! Hai sa facem din decembrie visul unei luni de iarna!

Si pentru ca am  decorat Mall-uri, Hoteluri, piete publice, chiar si case particulare, va invitam sa ne puneti la incercare creativitatea si modalitatea de a negocia cu furnizorii, pentru ca tu, clientul nostru, sa ai cel mai frumos decor, la cel mai bun buget!   

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *