Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

S-a lansat www.leds-c4.ro, cel mai practic site de corpuri de iluminat

Leds C4 Romania, filiala regionala a producatorului Leds C4 SA (Spania), unul dintre principalii furnizori mondiali de corpuri de iluminat decorative si tehnice, numarul unu mondial pe segmentul pietei de lampi clasice confectionate din alabastru, anunta lansarea oficiala a www.leds-c4.ro, cel mai practic site de corpuri de iluminat din Romania. Site-ul www.leds-c4.ro ofera o veritabila colectie de corpuri de iluminat, acoperind intreaga gama de solutii din aceasta zona a arhitecturii si design-ului. Remarcandu-se prin descrierile estetice si tehnice ale corpurilor de iluminat, precum si prin fotografiile sugestive ale acestora, www.leds-c4.ro reprezinta cel mai eficient instrument de informare si achizitie, atat pentru consumatori, cat si pentru designerii si specialistii in amenajari interioare si exterioare.

Cu un portofoliu de prezentare de peste 2500 de corpuri de iluminat, www.leds-c4.ro este usor de utilizat si ofera numeroase modalitati de selectie si cautare. Produsele oferite sunt grupate pe cataloage (La Creu, Grok, Alabastru), acestea fiind prezentate, la randul lor, pe doua directii: dupa tipul de produse (aplice, lustre, plafoniere, veioze, candelabre, lampi, felinare) si
dupa colectie (Umbrella, Everyday, Bohemia). Fiecare produs este insotit de o recomandare de utilizare (iluminat dormitor, iluminat living, iluminat stradal, iluminat piscina, iluminat gradina).

Astfel, www.leds-c4.ro pune la dispozitia vizitatorilor toata gama de informatii disponibile intr-un show room, oferind in plus o serie de avantaje competitive fata de prezentarea clasica de stand. Unul dintre aceste avantaje este reprezentat de multitudinea exponatelor: peste 2500 de corpuri de iluminat, de la aplice si plafoniere moderne si practice, la lustre si candelabre elegante si rafinate, de la solutii de iluminat subacvatice, la felinare si lampi stradale de mare putere.

Un alt avantaj oferit de www.leds-c4.ro este prezentarea detaliata a corpurilor de iluminat, incepand cu materialele din care sunt confectionate si ajungand la sisteme de prindere, dimensiuni, clasa energetica, putere, consum etc. Aceste informatii vin in completarea imaginilor de mare rezolutie care prezinta corpurile de iluminat din mai multe unghiuri si perspective, evidentiind atat, caracteristicile, cat si modul in care, o aplica sau o lustra, de exemplu, se armonizeaza cu un anumit spatiu. Numarul mare de produse prezentate si dinamica pietei fac necesara actualizarea permanenta a site-ului. In consecinta, pentru o informare completa si decenta (fara campanii de tip e-mail, newsletter, spam), www.leds-c4.ro ofera doua fluxuri RSS: unul dedicat comunicatelor de presa si celalalt destinat stirilor curente: produse, promotii sau cataloage noi, precum si noutatilor din industria corpurilor de iluminat.

“Site-ul www.leds-c4.ro ajuta la eliminarea catorva neplaceri care apar adesea la achizitionarea unui corp de iluminat: drumurile repetate prin aglomeratia din oras pentru a vedea produsele, programul magazinelor care se suprapune cu programul de lucru al majoritatii clientilor, intrebarile tehnice adresate unui personal de cele mai multe ori necalificat, stocul insuficient, preturile aberant de mari pentru corpuri de iluminat a caror calitate este de multe ori indoielnica. Disponibil 24/24, 365 de zile pe an, site-ul www.leds-c4.ro ofera publicului ocazia de a vedea corpurile de iluminat, de a se informa asupra caracteristicilor lor estetice si tehnice, de a pune intrebari suplimentare la care personalul specializat le va raspunde in mai putin de 3 ore, precum si de a solicita on-line oferta pentru aceste produse, declara Bogdan Nedelcu, Director General al Leds C4 Romania.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *