free download 78 travel guides written by experts

Husele de telefon, cele mai vandute accesorii pentru smartphone

Vanzarile de smartphone-uri bat noi si noi recorduri in tara noastra, interesant fiind ca modelele cele mai scumpe (varfurile de gama de la Samsung si Apple) se afla printre preferatele utilizatorilor. Cei care investesc multi bani in tehnologie vor evident sa gaseasca si metode de a o proteja. Astfel, husele de smartphone sunt cele mai vandute accesorii pentru smartphone, alaturi de folii de protectie ecran.

smartphone

imagine Pixabay

Atat in magazine clasice, cat si in magazine online, se pot gasi huse Samsung S7 Edge si pentru altele modele Samsung, in diferite variatii de materiale, culori si alte caracteristici. Husele sunt astazi accesorii de protectie, dar si de design, caci evident interesul clientilor este major si pentru partea estetica.

Unii utilizatori obisnuiesc sa inlocuiasca aceste huse Huawei P9 Lite sau orice alt model este cazul cu alte huse, din cand in cand, doar din motive de design. Husele sunt de fapt foarte rezistente, daca ne referim la cele realizate din silicon. Anumite modele se pot degrada insa in timp, mai ales daca smartphone-ul este purtat mult de utilizator, in diverse medii cu factori ce actioneaza in mod negativ (umiditate, inclusiv transpiratie, praf etc.).

Cei ce au un smartphone pot avea nevoie si de alte accesorii – baterii, incarcatoare, casti etc. Insa cu siguranta accesoriile ce tin de protectie sunt cele mai cautate. A utiliza un smartphone fara husa de protectie este foarte riscant, caci se pot determina probleme ce nu vor fi asigurate de garantie. Folosite intens ca gadgeturi, telefoanele mobile moderne sunt adesea scapate, lovite, ba chiar ajung sa interactioneze in mod nefericit si cu lichide. Desigur ca nici husele nu ofera o protectie totala, insa cresc sansele de evitare a problemelor. In plus, nivelul de protectie depinde si de tipul de husa ales.

Preturile huselor sunt foarte mici, mai ales in mediul online. Chiar si in cazul telefoanelor mobile foarte scumpe se pot gasi huse dedicate la pret mic. Husele originale de brand sunt poate ceva mai costisitoare, dar chiar si acestea pot fi gasite pe internet la deal-uri ce merita atentie.

Demn de subliniat mai este faptul ca husele trebuie alese mereu astfel incat sa fie compatibile 100%, fabricate concret pentru un anumit model de telefon. A cumpara o husa care se potriveste doar partial este riscant, caci problemele pot sa nu fie evitate asa cum trebuie, ba chiar sansa lor poate fi marita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *