free download 78 travel guides written by experts

Horia Virlan ne invata cum sa facem tarator, o delicioasa supa de iaurt

Expertul bucătar Horia Vîrlan, membru în juriul „Junior Chef”, le-a pregătit o surpriză prichindeilor din echipa sa şi i-a dus în excursie la o fabrică de iaurt pentru a vedea cum se fabrică acest preparat necesar în alimentaţia lor.

La sfârşitul excursiei, împreună cu Mirela Ivaşcu, fostă concurentă „Top Chef”, Horia le-a arătat prichindeilor câteva preparate la baza cărora stă iaurtul. Cu toate că juratul este cunoscut drept un mare iubitor al bucătăriei tradiţionale, acesta a demonstrat că nu se rezumă doar la atât: „Astăzi vă voi găti tarator, o supă bulgărească delicioasă, care se mai poate găsi şi în Grecia sau chiar la noi în România, prin sudul ţării, iar apoi vă voi lăsa pe voi să găiţi smoothie-uri”, le povesteşte Horia copiilor.

Pentru tarator avem nevoie de următoarele ingrediente: iaurt, un castravete, doi căţei de usturoi, mărar tocat mărut, iar la sfârşit se adaugă câteva nuci, de asemenea, tăiate mărunt. După ce Horia a terminat supa de gătit, şi-a chemat echipa la degustare, care s-a declarat de-a dreptul încântată de preparat: „Este pentru prima oară când mănânc o asemenea supă şi îmi place foarte mult. O să gătesc şi eu supa asta acasă”, mărturiseşte Rareş.

Telespecatatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1, vor putea afla primele eliminări pe care Horia le-a făcut, dar şi surpriza pe care Marius Florea Vizante a pregătit-o echipei sale.

Bucuresti, 10.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *