free download 78 travel guides written by experts

HISTORY va difuza astazi ultimul episod din “Vikingii”

HistorySerialul “Vikingii” a ajuns la ultimul episod în România. Episodul cu numărul 9 – “Toţi ne schimbăm” – va fi difuzat astăzi, la 22:00, pe HISTORY®. În prezent, a fost semnat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon, iar filmările sunt în derulare.

În ultimul episod, la porunca regelui Horik, Ragnar adună un grup de oameni cu care porneşte spre Gotaland (Suedia de astăzi), unde trebuie să soluţioneze o dispută teritorială cu căpetenia de acolo, Borg. Renumele îl precede pe Ragnar şi Borg este intrigat de prezenţa lui. Între timp, la Kattegat, o boală face ravagii în sat şi oamenii speră că Lagertha îi va îmbuna pe zei.
Serialul “Vikingii” este o dramă în 9 episoade, cu scenariul şi producţia realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod.

Vikingii

În România, serialul a fost foarte bine primit de telespectatori. Printr-o campanie de promovare intensă, “Vikingii” a beneficiat de o acoperire bună pe întreg teritoriul ţării. Cosmin Tudoran (Ca$$a Loco) a fost imaginea campaniei “Vikingii” în România. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, Cosmin a adoptat o nouă tunsoare în stil viking, în luna septembrie, şi chiar a petrecut o zi ca un viking pentru o experienţă completă. Mai mult, cu ocazia lansării serialului în România, a fost gazda unui ospăţ al vikingilor.

În plus, înainte de difuzarea primului episod, un grup de vikingi a mers prin centrul capitalei, pentru a întâlni fanii HISTORY. Apoi, în dimineaţa premierei, aceştia au vizitat cele mai importante staţii radio din Bucureşti, anunţând lansarea serialului.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, printre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, conform datelor furnizate de ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor). HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Vikingii

Pentru mai multe detalii despre “Vikingii”, accesaţi site-ul oficial.

Bucuresti, 09.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *