free download 78 travel guides written by experts

Highlight Kenosis canta joi, 23 iulie, la Muzeul Taranului Roman

Highlight Kenosis vor sustine un nou concert in Bucuresti, de aceasta data pe scena de la Muzeul Taranului Roman, joi, 23 iulie, de la orele 21.30.

Matei, chitarist si compozitor HK: “Fiti alaturi de noi pentru un concert de doua ore, in care vom canta piese iubite de fanii nostri, piese de pe primul nostru album, pe care ne pregatim sa il lansam, dar si multe alte piese compuse in ultima vreme, foarte proaspete in repertoriul nostru. Va asteptam pentru o portie de energie si metal in stilul HK.”

Noi concerte se vor anunta in curand pe www.highlightkenosis.com.

Highlight Kenosis a lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”. Piesa face parte din primul album al trupei, “Glowing”, ce va fi lansat in curand.
Clipul a fost lansat in premiera in Romania la MTV, pe 2 iulie 2009, orele 21. Videoclipul a fost prefatat cu un interviu in exclusivitate pentru MTV si de un material filmat la unul din concertele din Bucuresti ale HK.
Vizionati clipul la: //www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU
Highligh Kenosis a terminat inregistrarile la primul album, “Glowing”, la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Tedy Moeller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond. Albumul “Glowing” poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.

HK a sustinut de la infiintare peste 50 de concerte in toata tara si in afara si se pregatesc de lansarea unui album nou-nout produs integral in Suedia. Sute de fani le stiu piesele pe dinafara, iar la activitatea trupei se mai adauga si o intalnire de exceptie cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabath) de Ziua Europei, in Bulgaria. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 membri care aduc in HK propriile experiente muzicale si artistice.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si  Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *