free download 78 travel guides written by experts

URSUS Summer Adventure, adrenalina in stare pura

Pe plajele La Leandri, din 18 iulie şi H20, din 25 iulie, ambele din Mamaia, Regele berii în România lansează URSUS Summer Adventure unde sunt așteptați peste 3000 de turişti.

În timpul zilei vor fi organizate întreceri cu premii atât pe nisipul încins de soarele verii cât şi în apa răcoroasă a mării, iar nopţile de vineri şi sâmbătă vor fi condimentate cu cele mai ascultate ritmuri ale verii.
Pentru cei care iubesc adrenalina, kitesurfing şi wakeboarding sunt provocările acestei veri la URSUS Summer Adventure. Distracţia e completată cu întreceri de airbag BMX, volei şi fotbal. Cei mai buni sportivi vor câştiga o serie de premii instant şi destula bere URSUS cat sa stingă arşiţa verii.

„Ne dorim foarte mult ca în această vară, să oferim tuturor celor de pe Litoral, modalităţi unice de distracţie, aşa cum este kitesurfing-ul, una dintre ultimele tendinţe în materie de sport extrem nautic. În plus, toţi iubitorii sporturilor de plaja vor găsi în locaţiile URSUS Summer Adventure, ocazii unice pentru a transforma aceasta vara într-una de neuitat” a declarat Harry Ioncica, Senior Brand Manager.

Mai mult de atât, începând cu 18 iulie în fiecare sâmbătă şi duminică la plaja APA, intre localităţile Baia Mare şi Satul Mare, URSUS sparge da tonul la distracţie. Aici iarna este ca vara, te răcoreşti cu o bere rece şi aluneci spre cele mai trăsnite jocuri ale verii, cum ar fi BodyCheck.

URSUS Summer Adventure este prezent şi în mediul online prin platforma recent lansata www.ursusadventure.ro care oferă în permanenţă ştiri proaspete de la locaţiile dedicate distracţiei şi adrenalinei. De asemenea, cei curioşi să afle ce înseamnă kitesurf sau wakeboarding vor putea urmări pe website transmisiile live de pe plaja H2O. 

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *