free download 78 travel guides written by experts

Hi-Q va sustine un concert pro-bono pentru sprijinirea sportivilor romani

cu dizabilităţi intelectuale

Trupa va cânta vineri, 15 Iunie, la Sala Preoteasa în cadrul ceremoniei de deschidere a Turneului Internaţional de Atletism Unificat

Trupa Hi-Q va concerta pro-bono în cadrul ceremoniei de deschidere a Primului Turneu Internaţional de Atletism Unificat “SOGII Atletism Unificat pe Echipe” organizat de Special Olympics România, vineri, 15 Iunie, începând cu ora 19.00, la Sala Preoteasa.

Membrii trupei nu se află la prima colaborarea de acest gen, trupa a mai susţinut şi campaniile educaţionale anti-SIDA “Alege-ţi plăcerea”, campanie naţională desfăşurată în 2003 în 10 oraşe din România şi “Deschide ochii, deschide inima”, o serie de concerte şi întâlniri cu liceenii în cadrul unui amplu turneu alături de trupele Class şi Impact.

“Ca şi în anii precedenţi, ne face o deosebită plăcere să ne implicăm în astfel de proiecte. Sperăm ca recitalul pe care îl vom susţine în deschiderea Turneului Internaţional de Atletism Unificat să fie de bun augur pentru sportivii români care participă la competiţiile acestui turneu. Simt că le vom purta noroc.” spune Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q.

Primul Turneu Internaţional de Atletism Unificat va avea loc în perioada 14-16 iunie 2007, în Bucureşti şi va fi organizat de Special Olympics România. În cadrul unui concept nou de sporturi unificate, programul îşi propune să aducă împreună elevii din şcoli normale şi şcoli speciale care se antrenează şi concurează împreună. În cadrul turneului vor fi organizate seminarii, competiţii de atletism pe echipe, testări FUNfitness şi Special Smiles. Echipele participante provin din Austria, Bulgaria, Serbia, Turcia, Ungaria şi România.

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *