free download 78 travel guides written by experts

Magazinele Flanco si Flanco World continua ofertele speciale ale verii:

7% discount pentru utilarea locuinţei

Flanco şi Flanco World oferă 7% reducere pentru casă nouă sau pentru creditul de reamenajări

Magazinele Flanco şi Flanco World lansează o nouă promoţie dedicată celor care se mută în casă nouă sau şi-o reamenajează pe cea veche, în completarea promoţiei de reducere pentru tinerii căsătoriţi.

Oferta promoţională de la Flanco se numeşte “Casă nouă, ofertă beton” şi reprezintă o reducere de 7 % pentru cei care doresc să achiziţioneze un pachet complex de produse, fie electrocasnice mari sau mici, electronice sau produse IT. Astfel, clienţii Flanco vor avea ocazia să îşi utileze casa cu cele mai in vogă LCD TV, cele mai noi modele de frigidere sau maşini de spălat ori să aibă acces la noile tehnologii din zona IT & Comunicaţii. Confortul casei poate fi sporit de o diversitate de aparate de aer condiţionat, iar munca va fi uşurată de micile ustensile de bucătărie. Această ofertă este valabilă în toate magazinele Flanco şi Flanco World în perioada iunie – august 2007.
Noua promoţie lansată de Flamingo International se înscrie în strategia de dezvoltare a serviciilor pentru clienţi, care reprezintă o prioritate a retailer-ului anul acesta, aşa cum au declarat oficialii grupului în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia anunţării rezultatelor financiare aferente primului trimestru al anului.

“Această ofertă face parte dintr-o întreagă serie de promoţii care vin ca răspuns la nevoile clienţilor noştri. Cu aceste oferte promoţionale,  care vin atât din partea Flamingo cât şi a lanţului de magazine Flanco şi Flanco World, ne dorim să îmbunătăţim relaţia noastră cu toţi clienţii şi să ne adaptăm strategia de piaţă la nevoile lor” a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *