Shadow

Herbalife felicită echipa FC Viitorul pentru câştigarea campionatului

Antrenament cu FC Viitorul. Mai 2017

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife salută cea mai recentă performanţă a FC Viitorul care a cucerit titlul de campioană a României pentru prima dată în istoria clubului şi va juca in in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. FC Viitorul a câştigat titlul de campioană în Liga 1, după victoria de sâmbătă, cu scorul de 1-0, obţinută pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

“Este onorant pentru compania noastră să fim alături de cea mai bună echipă de fotbal a momentului. Colaborarea cu tânăra echipă a lui Hagi este extraordinară şi ne bucură enorm că am putut suţine perfomanţele echipei din punct de vedere nutriţional. Le urăm succes în continuare în speranţa că vor avea o evoluţie remarcabilă în Champions League”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova & Ungaria.

fc-viitorul_campioana-roman
Începând cu 2015, Herbalife este sponsor oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal FC Viitorul. Herbalife colaborează cu echipa şi staff-ul medical pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie al jucătorilor, oferindu-le Herbalife24, o gamă completă de nutriţie sportivă, recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții corespunzătoare.

FC Viitorul se alătură celor peste 150 de atleți de performanță și peste 60 echipe și ligi profesioniste sponsorizate de Herbalife, cum ar fi LA Galaxy din Statele Unite, FC Shakhtar Donetsk din Ucraina, echipa braziliană Botafogo, Spartak-Moscova din Rusia şi echipele naţionale ale Belgiei şi Venezuelei. În România Herbalife sponsorizează echipa de fotbal FC Viitorul, echipajul de canotaj dublu vâsle feminin – categorie uşoară format din Ionela Lehaci, Gianina Beleaga şi Andreea Asoltanei,  pe Ciprian  Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon şi  pe Anca Bucur, de 4 ori  Miss Fitness Universe.

Gama Herbalife24. Nutriție pentru performanță sportivă 24/24

Produsele din gama Herbalife24 au fost create și dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de știință. Gama a fost creată cu ingrediente care oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, tipul de antrenament și de intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport.

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength şi Rebuild Endurance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *