metalshow

Harta Romaniei National Geographic in premiera

In numarul din Noiembrie 2006, revista National Geographic, ofera in premiera cititorilor  harta  Romaniei care include toate parcurile nationale si naturale.

Harta Romaniei este oferita gratuit alaturi de editia National Geographic din noiembrie. Noua harta vine in intampinarea asteptarilor cititorilor si prezinta detaliat cele 27 de parcuri nationale si naturale.

“Este bine cunoscut succesul inregistrat de proiecte similare desfasurate de National Geographic : Harta Lumii – editia Noimebrie 2005 si Harta Europei – editia Mai 2006, proiecte primite foarte bine de cititori, succes masurat in termeni comerciali prin tirajele vandute ale editiilor “ declara Radu Potolea Publishing Director.

Din sumar amintim: Viata in Mocirla – 8 povesti tiganesti despre cum e sa fii rom in Romania, Neam de tigan – De ce si in ce fel sunt romii impartiti pe neamuri, Cel mai mare alpinist – Reinhold Messner, Frumusete letala – focile leopard.

Cu o istorie de 118 de ani si peste 100 de milioane de cititori in intreaga lume, National Geographic a devenit cea mai citita revista educationala si stiintifica din lume. A fost recunoscuta pentru acuratetea informatiei, pentru abordarea vizuala de exceptie, pentru cele mai interesante produse de cartografie destinate publicului larg. Misiunea National Geographic este de a informa si de a impartasi experienta a peste 7000 de cercetatori.

La trei ani de existenta pe piata romaneasca, revista are 340.000 cititori lunar. National Geographic Romania este publicata in minimim 120 de pagini, pe hartie lucioasa, la un pret de coperta de 9,9 lei.

Grupul de presa Sanoma Hearst Romania editeaza, alaturi de National Geographic Romania, inca 9 titluri de succes, lansate incepand cu anul 1999 pe piata romaneasca: Cosmopolitan, FHM, Mami,  Beau Monde, Story, Femeia de azi, Femeia, Casa si Gradina, Scrii si castigi.
 

Bucuresti, 7.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *