free download 78 travel guides written by experts

Grupul MOL este distins cu Premiul Leadership 500 pentru Programul LEAD

●• Grupul MOL a fost desemnat câștigător dintre 200 de companii internaționale și a primit premiul Leadership 500
●• LEAD este o platformă complexă specializată în consolidarea abilităților de leadership, pentru talentele de vârf din Grupul MOL
• ● Premiul Leadership 500 acordat de HR.com reprezintă considerația acordată celor mai importanți specialiști în leadership și rolului companiilor în acest domeniu

Programul LEAD al Grupului MOL a fost distins cu Premiul Leadership 500 acordat de HR.com, fiind considerat cel mai bun program în domeniu la categoria companii internaționale. Prestigiosul premiu este o recunoaștere a eforturilor MOL de a atrage și dezvolta talente la cele mai înalte standarde, la nivel internațional. Organizația HR.com este cea mai mare comunitate globală din domeniu, cu 200.000 membri, dedicată prezentării și dezbaterii celor mai bune practici în sfera resurselor umane, precum și a ultimelor tendințe și noutăți.

Programul LEAD a fost inițiat în 2013 și a devenit principalul vehicul prin care Grupul MOL promovează schimbările organizaționale. Prin înființarea LEAD, Grupul MOL a urmărit să formeze următoarele generații de lideri globali, capabili să lucreze în condiții în continuă schimbare și să obțină rezultate de afaceri excelente. Angajamentul companiei de a dezvolta noi talente începe încă de la nivelul școlii gimnaziale și continuă prin competițiile organizate pentru cei mai buni studenți și prin programele pentru absolvenți. Programul LEAD vine în completarea unui număr de programe distinse cu premii.

„Este o onoare să câștigăm Premiul Leadership 500, iar pentru Grupul MOL reprezintă o recunoaștere remarcabilă întrucât a fost selectat dintre 200 de companii nominalizate. Suntem mândri că atât de repede după ce compania a primit Premiul ERE pentru Excelenţă în Recrutare, la categoria Cel mai Bun Program de Recrutare de Studenţi, pentru programele Freshhh și Growww, programul nostru LEAD a fost de asemenea desemnat câștigător al unui premiu prestigios. Programele noastre de recrutare și dezvoltare reprezintă o investiție însemnată în viitorul Grupului MOL, astfel că facem eforturi continue pentru a le îmbunătăți”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreședinte însărcinat cu domeniul Resurse Umane al Grupului MOL.

Pentru a maximiza impactul organizațional precum și pentru a consolida abilitățile de lideri pentru talentele de vârf, LEAD a fost dezvoltat pe trei piloni, reprezentând grupuri de talente, împreună cu unele dintre cele mai bine clasate școli internaționale de business. COTRUGLI Business School a dezvoltat seria de cursuri de pregătire pentru Noi Talente, în vreme ce Thunderbird School of Global Business a elaborat programele pentru nivelurile în Creștere și Avansate. Participanții la programele de dezvoltare a liderilor provin din medii culturale și profesionale diverse, reprezentând 11 țări, din Austria până în Irak. De la începutul programului LEAD, peste 300 de participanți nominalizați au trecut printr-un proces strict de selecție, desfășurat de către profesioniști externi specializați în evaluarea talentelor. Ulterior, 65 de participanți au urmat programul pentru a deveni următoarea echipă de conducere, care să modeleze viitorul Grupului MOL.

Budapesta / Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *