free download 78 travel guides written by experts

Grup Sapte anunta rezultatele programului intern de CSR:

Planeta Sapte17 arbori salvati de la taiere, 26.000 de litri de apa economisiti

Grup Sapte a demarat la inceputul acestui an un program intern de CSR, intitulat PLANETA SAPTE, ce are ca scop responsabilizarea angajatilor in vederea colectarii selective a deseurilor. Inceput in luna ianuarie in biroul administrativ din Cluj si extins in luna iunie in biroul din Bucuresti, programul PLANETA SAPTE este o initiativa a Departamentului HR Grup Sapte si are ca scop familiarizarea angajatilor cu bunele practici de CSR.

«Programul PLANETA SAPTE vine in completarea initiativelor noastre de CSR pe care le derulam in cadrul companiei de mai multi ani. Am fost placut surprinsi de feedback-ul colegilor care s-au implicat in program si au inteles ca trebuie sa avem un comportament responsabil fata de mediu si fata de societate.

In cadrul programului, am reusit anul acesta sa colectam selectiv aproximativ 1000 de kg de hartie si 155 kg de deseuri din platic, echivalentul a 420 de PET-uri. Daca in acest an am reusit sa salvam 17 arbori de la taiere prin reciclarea hartiei, speram ca in 2014 sa consumam intern mai putina hartie, astfel incat sa putem vorbi despre un comportament cu adevarat responsabil » declara Aneta Neagomir, HR Director Grup Sapte.

Pe langa programul PLANETA SAPTE, agentia participa in fiecare an la Swimathon pentru sustinerea programelor de burse sociale destinate copiilor cu venituri reduse din mediul rural.

Bucuresti, 09.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *