free download 78 travel guides written by experts

Gripa aviara – date multiple

Workshopul Gripa Aviara, desfasurat pe 5 iunie 2006 la Casa Onu, face parte dintr-o campanie de informare a populatiei, initiata de Unicef in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Sanatatii Publice, USAID si JSI.

Gripa aviara – Tablou clinic, Diagnostic, Terapie antivirala

Intrebari si raspunsuri

In cadrul conferintei, Dl Pierre Poupard, reprezentant Unicef a deschis intalnirea. Dl prof. dr. Adrian Streinu Cercel a prezentat implicatiile medicale ale existentei epidemiei de gripa aviara, la nivel international si in Romania. La sfarsitul intalnirii, prof. dr. Iulian Togor a vorbit despre principalele elemente ce definesc epidemia de gripa aviara la pasari.

Scopul principal a constat in abordarea deschisa a tot ceea ce inseamna gripa aviara; fara exagerari, dar si fara a ascunde realitatea din dorinta de a invata jurnalistii cum sa scrie despre gripa aviara.

Jurnalistii au fost foarte interesati si activi si pe toata durata workshop-ului s-au pus intrebari medicilor prezenti in sala. Din partea televiziunilor, Pro TV, TVR 1 si OTV au fost prezenti in sala. Radio Romania Actualitati, Europa FM, Delta RFI, Radio Romania International si Radio Bucuresti au participat, de asemenea, la acest workshop. Presa scrisa a constat in 7 Plus, Acasa Magazin, Adevarul, Copilul meu, Cotidianul, Azi, Pharmakon, Compact Bucuresti, Taifasuri si Viata medicala. Agentiile de stiri Rompres si Mediafax au avut de asemenea reprezentatii sai din partea presei.

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *