free download 78 travel guides written by experts

GIFTS’ SHOW 2006

Singurul concurs de cadouri promotionale din Romania!

Advertising Show 2006 propune expozantilor la cea de-a IV-a editie un nou concurs adresat exclusiv firmelor producatoare sau importatoare de obiecte promotionale.

La GIFTS’ SHOW se pot inscrie doar firmele care sunt expozante la targul Advertising Show 2006, in cadrul sectorului de obiecte promotionale.

Noutatea conceptului GIFTS’ SHOW, consta in a mediatiza o competitie crancena, care sa se anunte un adevarat show pentru publicul specialist. Beneficiul major este ca toti participantii vor fi nominalizati. Toate obiectele inscrise in concurs vor fi promovate pe site-ul targului intr-o sectiune speciala, cu link catre site-urile proprii, pana la editia urmatoare a targului. In plus, toti participantii vor aparea intr-un capitol special in catalogul targului Advertising Show. 

Firmele interesate vor avea la dispozitie 31 de zile (15 iunie – 15 iulie) pentru inscrierea si predarea obiectelor in cadrul GIFTS’ SHOW 2006.

Juriul pentru acest concurs va fi compus din 9 persoane care activeaza in domenii diferite. Vom avea atat reprezentanti de agentie, cat si persoane cu reputatie din mediul producatorilor si furnizorilor de produse alimentare si nealimentare, bauturi, masini, media si domeniul public.

Jurizarea se va pe baza pe 4 criterii de evaluare: design, originalitate, utilitate si finisare, alegandu-se din obiectele inscrise in concurs cele mai bune 10. Nu va exista un clasament traditional, toate cele 10 produse fiind considerate castigatoare. Acestea vor fi expuse intr-un mod deosebit, prin amenajarea unui spatiu special in cadrul targului Advertising Show. De asemenea, castigatorii acestui concurs vor fi prezentati si in newsletter-ul post-festum Advertising Show 2006, precum si in articolele publicate ulterior in presa de specialitate.

In seara de 20 septembrie, incepand cu ora 18.30 va avea loc gala premiilor GIFTS’ SHOW. Aceasta se va desfasura in cadrul Centrului de Conferinte si Congrese ROMEXPO – sala Nicolae Titulescu. Astfel, din a doua zi de targ, toti castigatorii vor putea sa-si expuna in standuri trofeele primite.

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *