free download 78 travel guides written by experts

Grayling desemnată “Cea mai bună agenţie de Public Affairs a anului”

Grayling a fost desemnată „Agenţia de Consultanţă a Anului” în cadrul prestigioasei gale de decernare a Premiilor Europene 2016 pentru Public Affairs, ceremonie desfăşurată la Bruxelles.

Grayling a fost selectată dintre 6 agenţii nominalizate, pe baza mai multor criterii, printre care excelenţa în ceea ce priveşte serviciile oferite clienţilor, rata de retenţie a angajaţilor, creşterea cifrei de afaceri şi a marjei de profit.

“Ne onorează această evaluare din partea celorlalte agenţii de Public Affairs, cărora le mulţumim pentru sprijinul acordat. Acest premiu demonstrează clar că Grayling este un jucător important în sfera Public Affairs la Bruxelles şi la Uniunea Europeană, precum şi în întreaga Europă”, a declarat Russel Patten, CEO al Grayling Bruxelles şi Chairman of European Public Affairs.

Grayling operează cea mai extinsă reţea proprie de servicii de Public Affairs din întreaga Europă şi este excelent poziţionată în Europa Centrală şi de Est, oferind expertiză locală pentru clienţii săi, companii locale şi internaţionale, completată de sprijin susţinut din partea hub-ului din Bruxelles. Reţeaua europeană este conectată cu birourile din întreaga lume, din Statele Unite până în Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

În România, Grayling oferă servicii integrate de Public Affairs şi comunicare pentru o gamă variată de clienţi din domenii precum servicii financiare, IT&C, energie, farmaceutice şi bunuri de larg consum.

„Soluţiile pe care le propunem permit companiilor să aibă un cuvânt de spus în conturarea şi implementarea reglementărilor, atât la nivel local, cât şi la nivelul Comisiei şi Parlamentului European”, a declarat Cristi Creţan, director general Grayling România.

Pe o piaţă aflată în permanentă schimbare, inclusiv ca urmare a modificărilor frecvente de legislaţie, echipa Grayling România, în strânsă colaborare cu colegii din Bruxelles, furnizează cu succes cele mai bune soluţii de dezvoltare a afacerilor pe piaţa locală, contribuind totodata la îmbunătăţirea cadrul legislativ intern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *