free download 78 travel guides written by experts

GolinHarris intra in al doilea an de parteneriat cu City University of Seattle si Globaltraining

Romania, pentru unul dintre cele mai apreciate MBA-uri din Romania, MBA CityU of Seatle

GolinHarris continuă susținerea programului de MBA oferit de CityUniversity of Seattle (CityU), unul din cele mai de succes programe de MBA din România și din lume. Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris, este și anul acesta lector al cursului de Public Relations and Media Management, ce se desfășoară în intervalul mai-iunie.

CityUniversity of Seattle este prezentă în România încă din 1999, are ca partener oficial Globaltraining Romania, din grupul University of Nicosia, Cipru. Globaltraining se mândrește cu un corp profesoral, atât academic cât și din aria profesioniștilor de elită, pentru toate cursurile și specializările sale, și a ales-o pe Hortensia pentru a susține acest curs anul trecut.

“Primul curs susținut de Hortensia a fost un succes, așa că a venit firesc continuarea acestei colaborări și ne bucurăm că studenții români au ocazia de a învăța lucruri direct de la profesioniști recunoscuți în domeniul lor de activitate. Să dăruiești celorlalți din ceea ce știi, iată mentorii adevărați. Îi mulțumim Hortensiei pentru că a acceptat această invitație”, spune Adela Șova, Senior Manager, Senior Manager ACCA, ACA&MBA Studies.

La finalul programului candidaţii vor primi Diploma MBA emisă de City University of Seattle, împreună cu apostila Statului Washington.

“Este o experiență foarte frumoasă, un schimb reciproc de cunoștințe și energii. Și o bucurie să pot transmite mai departe din ceea ce am acumulat de-a lungul anilor la GolinHarris. Este o onoare să continui acest proiect”, spune Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti.

Agenţia GolinHarris este implicată activ în proiecte educative pentru tineri studenți și tineri specialiști. Programul de internship-uri remunerate “Bright Young Things”, prin care studenți și absolvenți sunt selectați pentru o stagiatură plătită în agenție, se află la a treia ediție.

Despre MBA CityU of Seattle

Durata: 18 luni
Specializare: Marketing și Finanțe
Corp profesoral: USA și România, academic și profesional
Cursuri: mixte – în clasa și live-on-line
Alte detalii: www.globaltraining.org

Bucuresti, 04.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *