free download 78 travel guides written by experts

Golin “deschide uşa” pentru HUF HAUS în România

Agenţia va coordona activităţile de comunicare ale companiei germane

Golin este partenerul de PR al HUF HAUS în România, susținând astfel intrarea companiei pe piaţa locală. Agenţia va dezvolta o platformă de comunicare integrată, care include organizarea de evenimente, media relations şi digital, pentru acest business cu tradiție din Germania.

„Piaţa românească are un mare potenţial în a recunoaşte calitatea şi tehnologia inovatoare a caselor HUF, de aceea am ales să ne extindem businessul în această ţară. Golin a înţeles profilul şi obiectivele companiei şi suntem încântaţi să îi primim în familia noastră globală. Aşteptăm cu nerăbdare să implementăm conceptele unice şi minunate pe care le-au dezvoltat pentru noi”, a declarat Michael Baumann, Sales and Marketing Director, HUF HAUS.

 
„HUF HAUS este o companie de familie cu peste 100 de ani de experienţă în construcţii şi design inovator, așa că primul pas pentru noi a fost să le înțelegem istoria și valorile. Pentru noul nostru partener, vom dezvolta o platformă completă care va aduce principalii stakeholderi mai aproape de brand şi îi va invita să trăiască experienţa HUF”, a adăugat Monica Botez, Managing Partner, Golin.

Caracterizat de o eleganţă atemporală, portofoliul HUF HAUS se evidențiază prin arhitectura remarcabilă şi designul clasic. Adaptată pe parcursul a mai mult de un secol, structura de tip post-and-beam prin care se distinge o casă HUF corespunde gusturilor contemporane, păstrând atributele unice care definesc caracterul fiecărei construcţii. De-a lungul existenţei sale, compania a fost un pionier al arhitecturii rezidenţiale și a setat noi standarde prin utilizarea celor mai performante tehnologii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *