free download 78 travel guides written by experts

GMP Advertising, cea mai premiata agentie independenta la Effie Awards 2014

Premiile primite la Effie Awards 2014, două aur și un bronz, confirmă că GMP Advertising este cea mai premiată agenție independentă din România.

„Why Don’t You Come Over?”, realizată de GMP Group (GMP, WEBSTYLER și GMP PR) pentru brandul Gândul.info, a câștigat aseară, în cadrul galei desfașurate la Ateneul Român, două Gold Effie la categoriile Media & Entertainment și CSR, fiind totodată pe lista scurtă pentru Grand Prix.

„Mă bucur că am câştigat Gold la Effie, în anul în care tema este creşterea economică. Cred că o imagine mai bună pentru România va crea premizele unei creşteri economice. Ne onorează recunoaşterea industriei pentru rezultatele campaniei „Why Don’t You Come Over?”. Practic vorbim de rezultate pe două planuri: odată, creșterea readership-ului cu 30% pentru Gândul și pe de altă parte, imaginea României, care a primit coverage pozitiv în valoare de 2 milioane de Euro, în timp ce guvernul britanic a anulat campania împotriva imigranților români”, a spus Andreea Nemens, director executiv GMP Advertising.

Pe lângă aceste premii, cea de-a 11-a ediție a Effie Awards confirmă expertiza GMP Advertising în industria berii. Juriul a apreciat cu bronz la categoria Alcoholic Beverages performanța brandului Ciucaș care a ajuns de pe locul 7 pe locul 3 în topul berilor românești. Astfel, GMP devine agenția care are în protofoliul său berea numărul 1, Timișoreana și berea numărul 3, Ciucaș.

„Suntem fericiţi că munca ultimilor doi ani cu echipa Ciucaş a dus la o aşa creştere spectaculoasă. Ciucaș a urcat patru poziţii în topul berilor românești, ajungând de pe locul 7 pe locul 3. Consumatorul ne-a dat un Gold, dar suntem foarte recunoscători și pentru Bronzul luat la Effie”, a completat Andreea Nemens.

Bucuresti, 17.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *