free download 78 travel guides written by experts

Giuliano Menassi noul CEO Pirelli Tyres Romania

Giuliano Menassi îl înlocuiește pe Giuseppe Cangelosi, care va ocupa o nouă funcție managerială în Pirelli APAC (Asia Pacific)

Giuliano Menassi este noul CEO pentru Pirelli România. Managerul își păstrează și actuala poziție de conducere din cadrul Grupului Pirelli, aceea de Manufacturing Senior Vice President. În poziția de CEO va fi secondat de Ayhan Guven în calitate de Deputy Country Manager și Director Industrial Pirelli Tyres România.

Giuliano Menassi îl înlocuiește în poziția de CEO pe Giuseppe Cangelosi, care își încheie mandatul în România urmând a ocupa o nouă funcție managerială pentru Pirelli APAC (Asia Pacific). Giuseppe Cangelosi a condus și dezvoltat cu succes în ultimii 5 ani toate activitățile Grupului Pirelli în România, dedicându-se în mod special fabricii de anvelope din Slatina care în perioada mandatului său și-a dublat numărul de angajați de la 1500 în 2009 la peste 3000 în anul 2014.

Giuliano Menassi și Ayhan Guven au lucrat încă din anul 2005 la Pirelli Tyres România contribuind în mod semnificativ la demararea fabricii de la Slatina.

Bucuresti, 24.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *