free download 78 travel guides written by experts

Giuliana Rancic sta de vorba fata in fata cu Elisabeth Hasselbeck,

intr-un nou episod al emisiunii „Beyond Candid with Giuliana”

Prezentatoarea postului FOX News Elisabeth Hasselbeck a devenit cunoscută drept o vedetă TV ale cărei valori tradiţionale creează dezbateri printre telespectatori, dar şi-a apărat mereu părerile. Într-un nou episod al emisiunii Beyond Candid with Giuliana, difuzat de E! duminică, 4 mai, de la ora 22:00, Giuliana Rancic stă de vorbă cu actuala gazdă a emisiunii Fox and Friends pentru a discuta despre carieră, sănătate şi viaţa ei ocupată ca mămică a trei copii, dar şi – în mod surprinzător – despre motivul pentru care Hasselbeck este convinsă că va fi diagnosticată inevitabil cu cancer.  În plus, soţul lui Elisabeth, fostul star NFL Tim Hasselbeck, se alătură discuţiei, povestind cum a cunoscut-o pe vedetă şi care este secretul căsniciei lor longevive.

În acest interviu exclusiv, Hasselbeck dezvăluie cu sinceritate cum în spatele camerelor de filmat se concentrează exclusiv asupra familiei, contrar impresiei generale a publicului. În legătură cu rolul pe care l-a ocupat la The View, Elisabeth spune că a crescut odată cu emisiunea, vorbeşte despre regrete, explică ce a învăţat de la Barbara Walters şi cum este să le iei interviu unora dintre cele mai mari staruri invitate acolo, printre care s-a aflat şi preşedintele Barack Obama. Explică şi cum, în noul ei rol de co-prezentator al emisiunii Fox and Friends, se simte parte a unei frăţii, după atâţia ani petrecuţi printre femeile de la The View.  Elisabeth face şi dezvăluiri despre cum arăta viaţa ei înainte de a deveni celebră graţie reality-show-ului Survivor, despre problemele ei de sănătate şi despre lupta mamei ei cu cancerul.

Citate din emisiune:

„Cred că întodeauna am simţit că mă voi îmbolnăvi (de cancer la sân)… Cred că e doar o chestiune de când se va întâmpla asta. Merg des la doctor şi parcă aştept întotdeauna să îmi spună că ceva e în neregulă” – Elisabeth, despre posibilitatea de a se îmbolnăvi de cancer.

„Mă simt primită cu braţele deschise. Simt că spun: «Acum fac parte din echipa voastră. Vreau să dau tot ce pot. Nu vreau să-mi asum acest rol şi să dau rateuri». Am avut destule rateuri în viaţă până acum” – Elisabeth, despre cum se simte în echipa emisiunii Fox and Friends.

„Propria ta gură te băga în necazuri la «The View»” – Elisabeth, despre cei 10 ani petrecuţi în echipa acestui talk-show de succes.

„… Trebuie să fii pregătită pentru ceva complet neaşteptat. Barbara Walters m-a învăţat asta” – Elisabeth, despre ce a învăţat referitor la interviuri de la Barbara Walters.

Urmăriți Beyond Candid with Giuliana: Elisabeth Hasselbeck, difuzat în premieră duminică, 4 mai, la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 29.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *