Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gerocossen Sun, prietenul pielii tale

Şi în această vară, Gerocossen are grijă de pielea dumneavoastră! Îmbogăţite cu ulei de argan, produsele din gama de protecţie solară Gerocossen Sun protejează, hidratează şi catifelează pielea, pentru un bronz frumos şi sănătos.

Gama Gerocossen Sun include produse adaptate fiecărui tip de piele, care vă apără eficient de efectele nocive ale radiaţiilor UVA şi UVB. Uleiul de argan, bogat în acizi graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6, este binecunoscut datorită efectului său antioxidant ce combate îmbătrânirea prematură a pielii. Persoanele cu piele mai închisă la culoare, ochi căprui şi păr închis pot opta pentru protecţia medie asigurată de laptele cu FPS 15, 20 sau 25, în timp ce persoanelor cu piele deschisă, ochi căprui şi păr şaten, sau celor cu piele foarte deschisă, cu pistrui, ochi verzi sau albaştri, păr blond sau roşcat, le este recomandat un nivel de protecţie ridicat, garantat de laptele cu FPS 30 sau de crema cu FPS 50. Pentru că pielea copiilor este sensibilă, gama Gerocossen Sun include şi un produs dedicat celor mici, laptele de protecţie solară pentru copii, cu FPS 30.

Pentru a menţine supleţea şi elasticitatea pielii după plajă şi pentru calmarea eventualelor iritaţii, după câteva ore petrecute la soare este indicat să aplicaţi balsamul calmant după plajă sau laptele hidratant după plajă cu ulei de argan şi Aloe vera, care hidratează pielea, conferind o plăcută senzaţie de răcoare şi confort.

Datorită formulei cu absorbţie rapidă, rezistentă la apă, produsele din gama Gerocossen Sun asigură îngrijire şi hidratare de durată. Produsele nu conţin parabeni sau parafine şi sunt testate dermatologic.

Gama Gerocossen Sun:
· Lapte pentru protecţie solară FPS 15 Sun – 17,41 lei (200 ml)
· Lapte pentru protecţie solară FPS 20 Sun – 16,70 lei (200 ml)
· Lapte pentru protecţie solară FPS 25 Sun – 19,34 lei (200 ml)
· Lapte pentru protecţie solară FPS 30 Sun – 21,28 lei (200 ml)
· Lapte pentru protecţie solară pentru copii FPS 30 Sun – 21,79 lei (200 ml)
· Cremă pentru protecţie solară FPS 50 Sun – 21,92 lei (100 ml)
· Lapte hidratant după plajă Sun – 16,12 lei (200 ml)
· Balsam calmant după plajă Sun – 16,12 lei (200 ml)

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *