free download 78 travel guides written by experts

Germanwings te trimite la Koln, pe aripile literaturii

Festivalul Literar din Koln este cel mai mare eveniment de profil din Europa şi se desfăşoară în perioada 12- 21 martie 2009

Germanwings te trimite la Koln pentru a lua parte la cel mai mare eveniment de literatura din Europa, “lit.Cologne”! Acesta se desfăşoară în perioada 12-21 martie 2009 şi reuneşte anual peste 100.000 de vizitatori.

Timp de 10 zile şi 9 nopti, Festivalul Literar din Koln, îmbină într-o manieră armonioasă spiritul cultural cu distracţia, reuşind la fiecare ediţie să vină în întâmpinarea tuturor iubitorilor de literatură cu o oferta bogata de carte si evenimente literare.

Intrat deja în tradiţie prin motto-ul sau. “Literatura este pupulara”, Festivalul lit. Cologne îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să ia parte la feluritele manifestaţii culturale. Pe scena festivalului sunt aşteptate celebrităţi ale literaturii contemporane, din întreaga lume. Toţi care doresc să viziteze Kolnul în această perioadă trebuie să ştie că oraşul respiră la orice pas aroma culturii – Festivalul Literar se desfăşoară în diferite săli de concert, biserici, şcoli şi muzee. 

În ciuda mărimii şi densităţii populaţiei, 1 milion de locuitori, metropola renană Koln te surprinde prin ritmul trepidant al contemporaneităţii. Koln este un oraş prietenos, cu un număr impresionant de obiective turistice şi monumente demne de vizitat.

Astfel, Germanwings pune la dispoziţia tuturor pasionaţilor de literatură bilete de avion către o experienţă culturală nemaiîntâlnită. In concluzie, daca iti doreai sa vizitezi un oras cu traditie, acum este momentul – planifica-ti din timp vacanta!

Compania Germanwings operează zboruri către Koln cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe saptămână.  Stuttgart şi Berlin sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 17.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *